Flyselskap

Fly Qatar Airways – Qsuites fra NOK 16 489

Forrige uke delte vi Thai Airways tilbud for 2 – Companion offer til Østen. Nå har Qatar Airways tilbud til Singapore – det er ikke krav om at du må være to på reisen. I tillegg tilbyr Qatar Airways – Qsuites på ruten mellom Doha til Singapore og Tokyo.

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg stue bort, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

 

For å gjøre tilbudet enda bedre; Dersom du bestiller via qatarairways.com eller via mobil-appen, kan du opptjene triple poeng i selskapets lojalitetsprogram Privilege Club.

Fly Qatar Airways – Terms & Conditions

  • These terms and conditions are valid when booking through www.qatarairways.com.
  • Sales period: from 10 September 2018 until 18 September 2018.
  • Travel period: 10 September 2018 to 31 March 2019
  • Discount applies on Qatar Airways operated flights departing from Oslo and with feeder flights from Stavanger, Trondheim and Bergen.
  • Ticket rule and conditions applies, please review at the time of booking.
  • Specific terms and conditions apply to the Qatar Duty Free discount voucher. Please review them once you download the voucher.

%d bloggere liker dette: