Flyselskap

Qatar Airways: Qsuite lander i Stockholm

Qsuite lander

Nå setter Qatar Airways inn  Airbus A350 med den nye Qsuite på rutene til Stockholm. Dette betyr at de som flyr Business Class får en dobbeltseng å boltre seg i.

Qatar Airways har jevnt økt trafikken ved flyplassen siden den relativt beskjedne starten i 2007 med en Airbus A320. I dag er det to daglige avganger mellom Arlanda og Doha med en Boeing 787 Dreamliner. Nå foretar flyselskapet en ytterligere oppgradering av tilbudet. Fra 28. oktober vil Stockholm være første destinasjon i Skandinavia som tilbyr Qsuite.

Per dags dato har selskapet Qsuite ombord i Boeing 777-300ER, Airbus A350-900 og A350-1000. Ruten mellom Stockholm og Doha vil fremover vil fløyet med Airbus A350-900.

Innredningen ble lansert i begynnelsen av året, og Stockholm en av en håndfull av destinasjoner over hele verden som nå er tjent med Qsuite betyr at passasjerer i virksomheten har en dobbeltseng til disposisjon.
I tillegg er det avtakbare og justerbare paneler, som gjør at passasjerene kan lage sine egne private rom. De justerbare paneler og mobil-TV-skjermer på de fire midterste setene gjør folk som reiser sammen, kolleger, venner og familier til å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen.

Airbus A350-1000 – Qatar Airways Foto: Boeing

Qsuite lander i Stockholm

– Disse nye funksjonene skaper den ultimate tilpassede reiseopplevelse, hvor passasjerene kan skape et miljø som passer sine egne unike behov, skriver Qatar i en pressemelding.

De nye kabinene har konsekvent blitt godt mottatt i bransjen og så sent som i fjor sommer kåret Skytrax, Qatar til flyselskapet med de beste busienessklassen styret. Oppgraderingen av Stockholm kan forklares med Emirates flyr sine to daglige rotasjoner til Dubai med første klasse om bord. Den nye Qsuite er en måte å konkurrere for premium passasjerer som sakte øker i antall.

– Vi er glade for å være å innføre et revolusjonerende produkt på vår rute til og fra Stockholm. Med Qsuite har vi redefinert Business class og luksus reiser, og vi er sikre på at det vil være et kjærkomment tilskudd for svenske reisende, sier Christian Deresjö, Nordic  manageer hos Qatar Airways.

%d bloggere liker dette: