Bonus Program

Endelig tilbake: Trippel-Trumf Torsdag

endelig tilbake

Torsdag 20. september er det Trippel-Trumf Torsdag og du som Trumf-medlem får hele 4 % Trumf-bonus på alt av dagligvarer med Trumf Visa. Delta også i Norgesgruppens Trippel-Trumf konkurranse og vinn 2500 kr i Trumf-bonus!

Det er veldig enkelt overføre Trumf-kronene dine, til din SAS EuroBonus konto ved å logge inn på Min Side på nettstedet trumf.no. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn EuroBonus-nummeret (9 siffer), og etternavnet ditt. Poengene vil være tilgjengelig på EuroBonus-kontoen etter kort tid, ofte etter bare noen minutter. Vi kjenner ikke til noen øvre grense, men minimum overføringsbeløp er på NOK/Trumf 50 som gir 150 EuroBonus ekstrapoeng.Trumf og VIA Trumf

I skrivende stund er konverteringsraten 1 Trumf-krone = 10,00 EuroBonus-ekstrapoeng. Var dette en bonus-gulerot eller? Nå kan du sette opp fast konvertering fra på NOK 50 som gir 750 EuroBonus poeng som fast overføring. Det blir fort poeng og flotte reiser av en slik transfer.

 

Endelig tilbake
Skjerm-dump fra egen SAS-app – det blir fort mange EB poeng ?

For betaling av varene i «Trumf-butikkene» finnes det mange alternativer.

Les hvordan Trumf er linket til EuroBonus i vår guide her.

Betaling av handelen – torsdag 20 september 2018 i prioritert rekkefølge
kr 100 i velkomstbonus

  1. Shell MasterCard gir 1% trumf-opptjening på alle kjøp. Vi har laget en liten bruker-guide og muligheten til å bestille her.

  2. Trumf Visa – administreres gjennom DNB, og gir 1% ekstra trumf ved bruk hos NorgesGruppen, men kun 0,5% ved bruk andre steder.

De to ovennevnte kortene er gratis i anskaffelse, og tilbys normalt til alle personer over 20 år, med en ryddig privatøkonomi.

Betalingskort linket direkte til SAS Eurobonus

SAS Eurobonus tilbyr 3 egne co-brandede kort. Dette er DnB Mastercard SAGA og SAS Eurobonus American Express. Disse kortene koster penger i form av årsavgift, så du skal ha et moderat forbruk på ca TNOK 10 pr måned for å forsvare din direktekostnad.

Om Trumf

Trumf eies av Norges største dagligvarekonsern NorgesGruppen, som består av blant annet KIWI, Meny, SPAR, Eurospar, Joker, Centra, Ultra og Jacob’s. Trumf ble startet i februar 1997 og har i dag over 2 millioner medlemmer. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

Trippel-Trumf Torsdager annonseres på Trumf.no, Facebook og via peterfox.no og SMS. I tillegg til datoer tilknyttet Trippel-Trumf, vil du få informasjon om andre aktuelle kampanjer og konkurranser. Trippel-Trumf gjelder kun for våre aktører innenfor dagligvare.

 

%d bloggere liker dette: