Flyselskap

Air France-KLM i toppen på Dow Jones Sustainability Index

ytterligere i Norden Dow Jones Sustainability

Bærekraft er en viktig del av Air France-KLM´s virksomhet og Dow Jones Sustainability´s ranking av selskapet er et bevis på det.

For fjortende året på rad har selskapet blitt rangert som ett av verdens mest bærekraftige flyselskap. I årets rangering er Air France-KLM det eneste europeiske flyselskapet på listen.

Air France-KLM satser mye på å minske sitt klimaavtrykk og tar helhetsgrep mot bærekraftig virksomhet. Alt fra måltider, og resirkulering av plast til investering i biodrivstoff og planting av regnskog inngår i deres bærekraftarbeid. I Sverige undertegnet KLM nylig en intensjonsavtale om biodrivstoffproduksjon sammen med bl.a. Södra, Växjö kommune og LTU – noe de var de første til å gjøre.

Air France-KLM har også satt et mål om å redusere sine CO2-utslipp per passasjer med 20% innen 2020 sammenlignet med 2011. Dette er flyselskapet godt på vei til å realisere ettersom reduksjonen allerede er rundt 17% i 2018.

–Vi er stolte av å plassere oss i toppsjiktet i Dow Jones Sustainability Index for det fjortende året på rad. Dette er en bekreftelse på solid bærekraftarbeid, og vi konsoliderer vår posisjon som et av verdens mest bærekraftige flyselskaper.

Paul Terstegge, Nord-Europeisk sjef for Air France-KLM.

Om KLM Royal Dutch Airlines

I 99 år har KLM Royal Dutch Airlines vært pioner i flyindustrien. Flyselskapet er i dag verdens eldste som fortsatt driver virksomhet under sitt opprinnelige navn. KLM jobber konstant med å tilby pålitelig service og høykvalitetsprodukter, samt å være det mest kundefokuserte, innovative og effektive flyselskapet i Europa. I 2017 hadde KLM 32,7 millioner passasjerer, og selskapet tilbyr direktefly til 165 destinasjoner med en moderne flåte på over 160 fly. KLM-konsernet, som består av KLM Cityshopper, Transavia og Martinair transporterte i 2017 over 41 millioner passasjerer. KLM var det første flyselskapet som fløy med biodrivstoff under en kommersiell flyreise, og selskapet sysselsetter en personalstab på ca. 32.000 ansatte globalt. KLM er rangert som et av verdens mest bærekraftige flyselskap 13 år på rad av Dow Jones Sustainability Index, som er den ledende indeksen for å måle bærekraftige foretak.

%d bloggere liker dette: