Flyselskap

SAS tilbyr igjen direkteflyvninger til Austin-Texas

Austin Texas sas vil selge vinn en kulinariskreise

SXSW er en av verdens mest berømte interaktive kulturfestivaler, og den har lenge vært en favoritt blant skandinaviske besøkende. Tilbakemeldinger fra SAS-passasjerer, bedrifter og kunstnere fra Skandinavia viste at en nonstop-flygning til og fra Austin var svært etterlengtet, og dette ble ettertrykkelig bekreftet da billettene ble utsolgt etter kun få uker.

– Akkurat som i 2018 har vi fått en god plassering. Denne gangen har vi enda mer plass og større fleksibilitet, slik at vi kan dekke behovene til våre skandinaviske partnere og besøkende på en bedre måte. Vi får loungefasiliteter som man kan jobbe fra, god mat og drikke og et flott utendørsområde for diverse aktiviteter, forteller Pål Jakobsen fra SAS New Brand Experiences til Scandinaviantraveler.com

Austin Texas Austin-Bergstrom International Airport

Direkte fra Arlanda til Austin Texas

Allerede fra 7. mars skjer det mye på House of Scandinavia for å underholde og informere de besøkende. SAS jobber igjen med å sette opp direkteflyginger. Avreise blir på morgenen 6. mars med retur om kvelden 12. mars, når den interaktive delen av arrangementet avsluttes.

Tidlig booking anbefales på det sterkeste. Både for å unngå å gå glipp av de begrensede plassene på Austin-flyvningen. Og fordi hotellprisene vanligvis øker etter hvert som festivalen nærmer seg. Ikke gå glipp av denne muligheten, men book en plass for 2019 i dag.

SXSW

South by Southwest (SXSW) er kanskje verdens mest kjente interaktive og kulturelle festivaler.  SAS-reisende har tidligere etterspurt et direkte-fly til festivalbyen Austin. En test i 2017 viste seg å være så vellykket at konseptet ble videreutviklet i 2018 til ikke bare omfatte flyginger. Men også til å inkludere House of Scandinavia, et sted der besøkende kunne treffes, jobbe og nyte av god mat og underholdning. Konseptet gjentas i 2019 og fortsetter å vokse.

%d bloggere liker dette: