Flyselskap

Lufthansa introduserer nye ruter Austin og Bangkok

Austin

Den 3. mai 2019 avgår Lufthansas første flytur fra Frankfurt direkte til Austin (USA. Den 1. juni 2019 avgår det første flyet fra München med direkte forbindelse til Bangkok.

Lufthansa utvider sitt flytilbud til USA. Fra 3. mai 2019 vil flyselskapet for første gang tilby en direkte linje fra Frankfurt til Austin (USA). Dette blir Lufthansas tredje destinasjon i Texas. I dag flyr Lufthansa til Dallas / Fort Worth og Houston. Fra og med sommeren 2019 flyr en Airbus A330-300 fem ganger i uken mellom Frankfurt og Austin.

Austin Texas uten First

I tillegg til tirsdag og torsdag, vil flyet LH 468 forlate Lufthansa-hubben i Frankfurt om morgenen og nå Austin om ettermiddagen (lokal tid) etter en reisetid på om lag ti timer. Retur avgår fra Texas sent på ettermiddagen og ankommer til Frankfurt flyplass den påfølgende dag. Ombordpassasjerer kan forvente den vanlige høye Lufthansa-komforten og standarden på alle 255 seter i Business, Premium Economy og Economy Class. En tur / retur til Austin kan nå bookes for lanseringen til en pris av 499 euro.

Austin Bangkok
A350 – Lufthansa Business Class settes inn på ruten til Bangkok

Flyvninger til den nye Lufthansa-forbindelsen fra München til Bangkok er tilgjengelige for bestilling fra 4. oktober 2018. Selskapet utvider dermed den bayerske Lufthansa-knutepunktet til et fokuspunkt for sine asiatiske fly. Den første ruten med rutenummer LH792 vil finne sted 1. juni 2019. En ny Airbus A350-900 flyr daglig fra München til Thailand om ettermiddagen. Selv nå er det mulig å bestille en tur / retur til Bangkok fra 640 euro.

Lufthansa er Tysklands nasjonale flyselskap, og et av verdens største målt i antall fraktede passasjerer. Selskapet har sine hovedkontor i Köln i Tyskland. Lufthansa opererer også i Norge, med ruter fra Bergen, Oslo og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Lufthansa var et av de fem flyselskapene som etablerte Star Alliance i 1997, en global allianse der bl.a. SAS, Air Canada, Singapore Airlines, United Airlines, Thai Airways og All Nippon Airways inngår. Lufthansa er idag et av verdens største flyselskaper med 90 000 ansatte og virksomheter innen bl.a. catering, teknisk vedlikehold, flyvetrening og frakt foruten ren passasjertrafikk.