Flyselskap

Apollo innleder samarbeid med Qatar Airways

samarbeid med Qatar Airways

Apollo fortsetter storsatsningen på eksotiske reisemål østover og lanserer nå pakkereiser til Midtøstens raskest voksende by – Doha.

Reisearrangøren åpner syv nye hoteller med høy standard og nær beliggenhet til både by og strand. Gjestene vil fly direkte med prisbelønte Qatar Airways.

Apollo fortsetter storsatsningen østover. Mens Kanariøyene holder seg stabilt, øker både salget og reisearrangørens kapasitet til de mer eksotiske reisemål østover. I tillegg til en 15 prosents økning og ny direkterute til Thailand,  – og lanserer nå nyheten Doha.

– Nordmenn er blitt reisevante globetrottere: Vi vil utforske, oppleve og lære mer – og som reisearrangør er det vårt ansvar å tilrettelegge og imøtekomme behovet. Doha har lenge vært en naturlig mellomlanding for oss på langdistanseruter da vi pakker disse reisene med rutefly, men nå syns vi altså det var på høy tid å gi den spennende byen mer plass i programmet, sier Tonje Løkaas Fossum, Markedssjef i .

Midtøstens raskest voksende by

Qatars hovedstad ligger nordøst på Den arabiske halvøy og lokker blant annet med en uendelig lang kystlinje. Her venter også hoteller i særklasse, spennende kultur, ørkenlandskap og skyskrapere. Fossum legger også til at den relativt korte reiseveien og kun to timers tidsforskjell gjør Doha til et spennende alternativ for vinterens ferie.

– Doha er en by som mestrer kunsten å kombinere nytt og gammelt. Byen oser selvtillit og stil i form av moderne strandpromenader, kjøpesentre, prisbelønte hoteller og restauranter, samtidig som den byr på et genuint innblikk i lokal kultur og historie både i form av tradisjonelle souker og museer som Arab Museum of Modern Art. Dette er en drømmedestinasjon for alle som vil kombinere sol og bad med spennende opplevelser, sier hun.

En unik reiseopplevelse fra A-Å

Totalt vil Apollo tilby syv ulike hoteller i Doha – fra enklere trestjerners hoteller til luksuriøse resorts, og beliggenhet direkte i strandkanten, til hjertet av sentrum. Variasjonen av hotellene er ifølge Fossum et bevisst valg av reisearrangøren, da Apollos mål alltid er å tilby gjestene muligheten til å tilpasse reisen etter eget budsjett og behov.

– Frihet til å velge er viktig for kundene våre, og derfor også viktig for oss.

At Apollos gjester i tillegg vil flys direkte til Doha med det anerkjente og prisbelønte flyselskapet Qatar Airways, sikrer kundene en unik og kvalitetssikret reiseopplevelse fra sekundet de forlater Gardermoen, mener Fossum.

– Vi er svært fornøyde med at Apollo har inkludert Doha i sitt utvalg av feriemål. Vi ser allerede at fler og fler velger Doha som sitt endelig reisemål og er sikker på at det vil være en attraktiv destinasjon for soltørste nordmenn, sier Christian Deresjö, Nordisk Country Manager i Qatar Airways.

Kjenn adrenalinet pumpe på ørkensafari

Apollos beste reisetips til Doha:

  1. Gå på skattejakt i Souq Waqif – Dohas eldste marked!
  2. Dypdykk i muslimsk kultur på Museum of Islamic Art. Museet rommer den største islamske kunstsamlingen i verden og er i seg selv en arkitektonisk fryd med sine fem etasjer, en flott park, gallerier, bibliotek og restauranter.
  3. Kjenn adrenalinet pumpe på ørkensafari og senk så pulsen igjen i en sishalounge sammen med lokalbefolkningen
  4. Dra på båttur i en tradisjonell Dhow-båt; håndlagde trebåter som utgjør en stor del av den arabiske arven i Doha.
  5. Gå tur langs den flere kilometer langs den persiske gulf på promenaden Al Corniche og unn deg en deilig samosa på veien!