Bonus Program

SAS EuroBonus – Point Bargains er tilbake

desember utgave

 

EuroBonus er nå mer fordelaktig enn noensinne. Med flere tilgjengelige Eurobonus-reiser på tvers av alle destinasjoner, kan du enkelt bestille den ekstra reisen til destinasjonen du ønsker å besøke, på det tidspunktet du ønsker. Se hvor langt du kommer med dine poeng.

Bestill mellom: 16. oktober – 22. oktober 2018 – Reise periode: 19. november 2018 – 31. mars 2019

Ytterligere skatter og avgifter pålagt av myndighetene eller flyplassen er passasjerenes ansvar. Skatter varierer fra rute til rute og kan ikke betales med poeng.

Point Bargains er tilbake

På bestillingssiden, klikk på knappen hvor det står «Betal med poeng». På hver flygning reserverer vi et antall EuroBonus-plasser som du kan bestille med poengene dine. Disse er beskrevet som «Beste pris» – og de gir deg den beste verdien for poengene dine. Hvor mange poeng som trengs avhenger av hvor du flyr og hvilken reiseklasse du velger – SAS Go eller SAS Plus.

Du kan også bestille en reise med en kombinasjon av poeng og penger. Alternativet «Beste tilgjengelighet» betyr at du har flere plasser å velge mellom.

Vi anbefaler at du er tidlig ute når du skal bestille reiser med poeng under høysesong. De første EuroBonus-reisene legges ut elleve måneder før avgang. Bare én måned senere legges det ut et enda større antall plasser. Vi fortsetter å slippe flere plasser, så hvis du ikke finner en flygning til ditt ønskede reisemål, anbefaler vi at du sjekker igjen senere

Betaling av skatter- og avgifter – SAS Point Bargains

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp. Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter.

Point Bargains er tilbake Helgetilbud torsdag 29 juni 2017 torsdag 26 oktober 2 november 2017 4 januar 2018

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Bli medlem av den lukkede Facebook-gruppen flightdeals.no eller  følg meg på Instagram: @peterfox

%d bloggere liker dette: