Flyselskap

SAS et av verdens beste flyselskaper ifølge Condé Nast Traveler

biodrivstoff oljepris joint vision torsdag 9 november Norge på salg Klimagrep Dette er ikke Torsdag 27 juli 2017 markant vekst 8 juni 2017 torsdag 25 mai USA til Beste Pris barnepriser Ukens Now Helgetilbud landingsrettigheter forbedret mars Happy Weekend Conde Nast Traveler

I over 30 år har reisemagasinet Conde Nast Traveler bedt sine lesere om å utpeke verdens beste destinasjoner, hotell og flyselskaper i konkurransen Readers Choice Awards. I år er SAS med på den attraktive listen over verdens 20 beste flyselskaper. 

Condé Nast Travelers er godt ansett i bransjen, dels fordi dette reisemagasinet holder så høy kvalitet, og takket være det store antall reisende som stemmer hvert år, i år 429 000 personer.

 – Det finnes flere hundre kommersielle flyselskaper i verden. Da er det en stor ære å bli  rangert som det 16. beste i verden. Det viser at våre satsinger har vært riktige, men fremfor alt at våre flere tusen medarbeidere har gjort et fantastisk fint arbeid. Dette er deres pris.

Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial i SAS. 

SAS har alltid arbeidet med bærekraft og med reiseopplevelsen. De siste lanseringene er nye fly, lettere interiører, og nytt matkonsept. New Nordic med sesong tilpassede og lokalt produserte råvarer, og raskere WiFi ombord på kortdistanserutene.

Conde Nast Traveler

Condé Nast Traveler er et populært reise magasin med flotte og inspirerende historier. Med Condé Nast Traveler som guide vil du oppdage spennende nye destinasjoner om du foretrekker å besøke øyer, byer, spa feriesteder, slott og cruise. Bladet er et amerikansk tidsskrift som utgis av Condé Nast. Tidsskriftet ble startet i 1987 og spesialiserer seg på reportasjer om luksusreiser, bedømming av luksushoteller, produkter og tjenester. Tidsskriftet har også en del avsatt til forretningsreisende.

Instagram konto: @kvandalphotos – Scandinavian Airlines Ireland (SAIL) A320 neo (EI-SIG).

%d bloggere liker dette: