Flyselskap

Air France Premium Economy tilbud

Premium Economy

Oppdag intimiteten til Air Frances Premium Economy-kabin. Nyt prioriterte innsjekk og Lounge tilgang på flyplassen, 40% ekstra benplass og toppkvalitets mat ombord.

Dersom du flyr i Premium Economy med Air France kan du forvente deg å finne et flysete som er noe bredere og har noe bedre benplass enn i vanlig økonomiklasse. På selskapets Boeing 777 vil radene være satt opp som 2-4-2, på samme måte som Singapore Airlines har i sin Premium Economy. Økonomiklassen vil ha 3-4-3 til sammenligning. På deres Boeing 787 og Airbus A380 vil oppsettet være 2-3-2.

Premium Economy

Ovennevnte priser er gyldige fra Oslo, er underlagt valutasvingninger og kan endres når som helst. Blackout perioder kan gjelde. Hvis flyet ditt drives av et flyselskapspartner, er Air France-produkter og -tjenester kanskje ikke tilgjengelige ombord og på flyplassen.

Setene ombord har en seteavstand på 40 tommer mot økonomiklassens 31, og setebredden er på 19 tommer mot økonomiklassens 17. Setet kan dessuten legges bak til 130 grader.

Mat og drikke er gratis på denne klassen, og du vil få både forrett, hovedrett (2 å velge mellom) samt dessert.

Reiser du med Air France kan du opptjene bonuspoeng til deres bonusprogram som heter Flying Blue.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Air France Premium Economy

  • På flyplasser rundt om i verden har du tilgang til prioriterte innsjekkings skranke
  • Du kan også sjekke inn (med eller uten bagasje) og velg ditt sete: ved hjelp av en interaktiv kiosk på flyplassen, online, via Air France nettsiden, på mobilenheten din, ved hjelp av Air France-appen eller mobilnettstedet.

Air France er et fransk flyselskap med hovedkontor i Paris. Selskapet er et datterselskap av Air France-KLM-gruppen. Selskapet flyr både innenriks og utenlands passasjerflyvninger og fraktruter til 185 destinasjoner i 83 land. Selskapets hovedbaser er på Orly lufthavn og Charles de Gaulle internasjonale lufthavn, begge i Paris, med en mindre base på Saint-Exupéry internasjonale lufthavn i Lyon.

Air France opererer også flygninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn og Bergen lufthavn Flesland til Charles de Gaulle internasjonale lufthavn utenfor Paris.

Air France ble stiftet i 1933 etter en fusjon av flere mindre franske flyselskaper. Selskapet startet ruter til flere europeiske land, samt til de franske kolonier. Under andre verdenskrig flyttet selskapet sine aktiviteter til Casablanca i Marokko. Etter krigen ble selskapet omgjort til et statlig foretak, og den dag i dag eier den franske stat en stor andel i selskapet, selv om staten har solgt seg delvis ut av selskapet i de senere år.

%d bloggere liker dette: