Flyplass Flyselskap

Air France-KLM styrker sin satsning i Skandinavia

Teheran Skandinavia

 

Skandinavia er fortsatt et viktig marked for Air France-KLM og konsernet utvider nå sitt skandinaviske vintertilbud til Amsterdam (Schiphol) og Paris (Charles de Gaulle). Antallet ukentlige avganger øker med 2% til 502 avganger og antallet plasser øker med 5% sammenliknet med 2017.

Air France-KLM vil tilby reisende i Skandinavia flere ukentlige avganger, samt flere plasser sammenliknet med samme periode i fjor. De reisende vil få glede av det nye vintertilbudet før vinteren 2019.

– Vi fortsetter en god vekst i Skandinavia og tror vårt attraktive rutenettverk og fleksible tilbud er en stor grunn til det, spesielt for våre business reisende. Fremtiden ser lys ut, og jeg er trygg på vår utvidede kapasitet i Skandinavia, sier Paul Terstegge, Nord-Europeisk direktør for Air France-KLM.

Norge og Sverige skiller seg spesielt ut dersom vi ser på flyselskapene hver for seg. For Air France skjer den største økningen av ukentlige avganger i Norge, med en økning på hele 41%. Den største grunnen til økningen er det nye rutetilbudet fra Air France mellom Bergen og Paris lansert tidligere i år. Også antallet plasser øker kraftig med 36% flere plasser takket være større flymodeller.

For KLM skjer den største økningen i ukentlige avganger i Sverige. Der øker antallet med 4%, noe ruten Växjö-Amsterdam har bidratt sterkt til.

Om KLM Royal Dutch Airlines

I 99 år har KLM Royal Dutch Airlines vært pioner i flyindustrien og flyselskapet er i dag verdens eldste som fortsatt driver virksomhet under sitt opprinnelige navn. KLM jobber konstant med å tilby pålitelig service og høykvalitetsprodukter, samt å være det mest kundefokuserte, innovative og effektive flyselskapet i Europa. I 2017 hadde KLM 32,7 millioner passasjerer, og selskapet tilbyr direktefly til 165 destinasjoner med en moderne flåte på over 160 fly. KLM-konsernet, som består av KLM Cityshopper, Transavia og Martinair transporterte i 2017 over 41 millioner passasjerer. KLM var det første flyselskapet som fløy med biodrivstoff under en kommersiell flyreise, og selskapet sysselsetter en personalstab på ca. 32.000 ansatte globalt. KLM er rangert som et av verdens mest bærekraftige flyselskap 13 år på rad av Dow Jones Sustainability Index, som er den ledende indeksen for å måle bærekraftige foretak.

%d bloggere liker dette: