Flyselskap

SAS lanserer SAS Youth Go Light

SAS Youth Go Light

SAS presenterer SAS Youth Go Light mellom Norden og USA fra 31. oktober 2018. SAS’ ungdomsbilletter, inkludert de nye SAS Youth Go Light-billettene, blir alltid CO2-kompensert. 

Nå kan unge reisende mellom 12 og 25 år få enda bedre priser på SAS’ ungdomsbilletter hvis de velger å reise kun med håndbagasje. 31. oktober 2018 lanserer SAS konseptet «Go Light» for ungdomsbilletter mellom Skandinavia og USA. Alle ungdomsbilletter blir CO2 kompensert.

– Spesielt våre yngre passasjerer gjør aktive valg for å støtte en bærekraftig utvikling, samtidig som at de kanskje ikke har så god råd. SAS satser stadig på innovative løsninger og ny teknologi for å redusere skadelige utslipp, sier Lars Andersen Resare, sjef for miljø og samfunnsansvar i SAS.

SAS Youth Go Light

SAS Youth Go Light er en smart måte å reise på hvis man ikke har bagasje som er så stor at den må sjekkes inn i flyets lasterom. Reiser man på en SAS Youth Go Light billett kan man ha ett stykk håndbagasje og en liten håndveske eller veske for PC med seg om bord i flykabinen.

SAS Youth Go Light er tilgjengelig på alle SAS-flygninger mellom Norge, Sverige, Danmark, og Finland til New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles og San Francisco.

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance – og kan sammen med 27 partnere tilby over 1300 reisemål i 192 land