Bonus Program

Fast-track Privilege Club Gold – Oneworld Sapphire

Privilege Club Gold

Privilege Club er Qatar Airways måte å si takk til sine kunder for å velge å fly med selskapet. Medlemmene får en rekke eksklusive privilegier og fordeler som er utformet for å gjøre reisen enda mer givende.

Meld deg inn i qmiles.com innen 31. januar 2019 ved å anvende koden NSWEUR18, og du kan opptjene 5000 bonus Qmiles i Premium Class eller 2.500 bonus Qmiles i Economy Class på ditt første flyvning.

Dessuten, hvis du opptjener 100 Q-Points på reiser i tidsrommet 10. oktober 2018 og 28. februar 2019, vil Qatar Airways oppgradere deg til Silver Tier. Opptjen 200 poeng, og vi vil oppgradere deg til Gold Tier.

A350 på Arlanda

Hvis du flyr en tur/retur til Singapore i Business Class, opptjener du tilstrekkelig antall poeng til å oppgradere til Gold-nivå. På en tur / retur reise med Economy Flexi-billett kan du opptjene nok poeng for å oppgradere en Silver-nivå *.

Bruk Qcalculator til å hjelpe deg med å finne ut hvor mange poeng du kan tjene på dine reiser.

Fast-track Privilege Club Gold

  • Betingelser og vilkår gjelder; vennligst prøv på tidspunktet ved bestilling.
  • Ikke glem å skrive inn koden NSWEUR18 i promo-feltet ved registrering.
  • Meld deg inn innen 31. januar 2019 og reise innen 28. februar 2019.

QSuite Business Class

QSuite har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg rydde bort, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

Les mer om Qsuites her.

%d bloggere liker dette: