Bonus Program

Monobank lanserer Google Pay

 

Som en av de første bankene i Norge, tar Monobank nå mobilbetaling til et nytt nivå med Google Pay. 

Fra i dag av vil alle som har Monobanks kredittkort og en mobiltelefon med Android operativsystem ha muligheten til å registrere kortet i Google Pay og bruke mobilen til å betale med på nett og i alle bankterminaler som støtter kontaktløs betaling.

– Google Pay gjør at det blir raskere, enklere og tryggere å betale på nett og i butikk. Monobanks kunder er digitalt fremoverlente, og forventer at vi er tidlig ute med de beste løsningene. Derfor er vi stolte av å kunne være blant de aller første til å tilby betaling med Google Pay, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

Google Pay er en sikker måte å betale på. Når man betaler i butikk, benyttes ikke din faktiske kortinformasjon til å gjennomføre betalingen, men et virtuelt kortnummer slik at din kortinformasjon er helt trygg.

– Sikkerhet er ekstremt viktig for kundene våre og dermed også for oss. Vårt digitale kredittkort er et godt eksempel på dette. Det har engangs sikkerhetskoder, som gjør at kortinformasjon ikke kan misbrukes om den kommer på avveie. Både det fysiske og det digitale kortet vårt er kompatibelt med Google Pay, sier Gjendem.

Om Monobank

Monobank ASA er en heldigital bank som tilbyr Personlån, høyrentekonto og kredittkort. Monobank har et sterkt fokus på kundetilfredshet og fintech-løsninger. Banken ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet, og lanserte i Finland i 2017. Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

%d bloggere liker dette: