Hotel

Comfort Hotel Karl Johan bygger ut

Karl Johan

Hotellet som ligger i hjertet av Oslo har vært en suksess fra dørene åpnet vinteren 2016. Allerede to år senere bygges Comfort Hotel Karl Johan ut med 83 nye rom for å møte etterspørselen.

Høy kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og smarte løsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotel, og behovet for flere rom på Comfort Hotel Karl Johan viser at konseptet “Urban easy living” er en favoritt hos gjestene.

Våre gjester liker det vi gjør – og det er en herlig følelse. Å være et selected service-hotell som tilbyr førsteklasses service er litt uvanlig – men jeg er sikker på at det er et vinnende opplegg som kommer til å bli mye vanligere fremover. Den bevisste og moderne hotellgjesten er smart, vet hvordan den vil bruke pengene sine for å få mest mulig verdi – og det har vært ledestjernen når vi har utviklet Comfort. Her på mitt hotell får man boulevard på budsjett, midt på Karl Johan. Og snart får enda flere sjansen til å henge med oss – 83 nye rom åpnes i 2020.

Petter Kristiansen, General Manager på Comfort Hotel Karl Johan.

Etter utbyggingen vil hotellet ha totalt 264 rom i tillegg til restaurant, gym, musikkstudio og Barception*, helt i tråd med Comfort Hotel sitt moderne og uformelle hotellkonsept. Med en av Oslos flotteste bakgårder og bistro med uteservering er dette hotellet det beste utgangspunktet for å oppdage det yrende livet byen har å by på.

Fakta Comfort Hotel Karl Johan

  • 181 rom (264 etter utbygging)
  • 2 bakgårder
  • Restaurant
  • *Barception = Kombinasjonen av en bar, en resepsjon, en café. Et sted du kan sjekke inn og en deli med deilig økologisk snacks og drikke. Åpen 24/7 – grab & go eller grab & sit.
  • Gym
  • Eget musikkstudio

Om Comfort hotel

Comfort Hotel er urbane og effektive hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt i moderne og spennende omgivelser til en fornuftig pris. Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum.