Flyselskap

Gratis netter på Ritz Carlton Doha

gratis netter Ritz Carlton Doha Qatar Airways

Nyt et gratis opphold på The Ritz-Carlton i Doha. Bestill din billett på qatarairways.com innen 2. desember

Ritz-Carlton Doha er et luksushotell med utsikt over Dohas skyline og vakre bukt. På hotellet er det et koselig bassengområde kantet med palmer og utsikt over havet. Ritz-Carlton Doha har en egen strand på en øy som ligger inntil hotellet, og en havn der lekre båter og jet-skis kan legge til. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær på stranden.

Hotellrestauranten The Lagoon serverer frokost, lunsj og middag. Enkle retter finner du i poolbaren Flamingos, mens et realt stykke kjøtt får du i restauranten STK. I loungebaren Habanos serveres cocktails i en sofistikert atmosfære. The Lobby Lounge har lettere snacks og afternoon tea i romantiske omgivelser.

Ritz-Carlton Doha har et stilig spa med sju behandlingsrom. Spaet har hentet inspirasjon fra arabiske, asiatiske og europeiske tradisjoner og tilbyr ansikts- og kroppsbehandlinger, skrubb og innpakninger i ulike former. Boblebasseng, badstue og dampbad er inkludert i spabesøket. I treningssenteret tilbys ulike treningstimer med instruktør, flere badstuer og innendørs- og utendørsbasseng. Hotellet har to sqashbaner og tilbyr treningstimer i treningssenteret.

Club Lounge
Club Loungen i 23dje etasje holder åpent hele døgnet og tilbyr tjenester som utpakking, pakking, concierges, velkomstdrink og egen check-in. Alle gjester som bestiller Ritz-Carlton Dohas clubrom får tilgang til Club Loungen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

  • Booking validity: 12 November 2018 to 02 December 2018.
  • Travel validity: 13 November 2018 to 31 March 2019. All travel must be completed by 31March 2019.

Bestill dette tilbudet i fire enkle trinn:

  1. Bestill en flyreise til Doha på qatarairways.com
  2. Bestill ditt opphold på The Ritz-Carlton Doha
    (Bruk kampanjekoden og e-billettnummeret som er mottatt i din e-post for bookingbekreftelse, og klikk lenken i e-posten for å bestille ditt opphold)
  3. Presenter ditt boardingpass når du sjekker inn på hotellet
    (Husk å spare boarding-passet etter ombordstigning)
  4. Nyt ditt opphold mens du oppdager Doha

Ritz Carlton Doha – gratis netter

Opptil to netter – Bestill en “Economy Flexi” Economy Class-billett

Opptil tre netter – Bestill en “Business Value” eller “Business Flexi” Business Class-billett

Opptil fire netter – Bestill en First Class eller First Flexi First Class-billett