Flyselskap

SAS spanderer leiebil i en uke

leiebil

Akkurat nå har SAS et ekstra godt tilbud til deg som bestiller en t/r-reise til San Fransciso og/eller Los Angeles. Bestiller du senest 30/11, tilbyr Avis én ukes leie av bil på kjøpet.

Du har også mulighet for å oppgradere til en høyere kategori og forlenge leieperioden mot betaling.

Tilbudet gjelder når du reiser i perioden 1/1–30/6 2019. Merk at det ikke er mulig å få en leiebil i perioden 15–21/4 2019.

Leiebil

Gratis leiebil i en uke

Kampanjen forutsetter kjøp av tur- og returbilletter for minst to personer hvorav minst den ene er voksen, med SAS til Los Angeles (LAX) eller San Francisco (SFO) via sas.no, sas.dk eller sas.se. Merk at føreren må være minst 25 år.

Tilbudet gjelder for reiser mellom 1. januar – 30. juni 2019 som er kjøpt i perioden 1. – 30. november 2018. Bilen må bestilles senest 15. desember 2018. SAS’ allmenne vilkår og betingelser gjelder for reisen. Leievilkår for bil vil spesifiseres i din avtale med Avis og sendes separat.

Tilbudet er personlig for medlemmene i denne bestillingen og kan kun brukes én gang i kampanjeperioden. Ved eventuell avbestilling av flybilletten avbestilles leiebilen. Vilkår & betingelser for leiebil i California.

Tilbudet gjelder kun bestillinger som gjøres 1-30/11 2018.

 

Dette er fremgangsmåten

  • Bestill din reise for to personer senest 30/11 2018 og reis i perioden 1/1- 30/6 2019 (leiebil gjelder ikke i perioden 15. til 21. april).
  • Når du har bestilt din reise, kontakt Avis og bestill bilen senest 15/12-2018.
  • Avis-bilen er en gruppe A-leiebil med alle lovpålagte forsikringer inkludert. Bilen skal hentes og avleveres på Avis’ utleiekontor i enten San Francisco eller Los Angeles lufthavn. Du har naturligvis mulighet til å oppgradere til en høyere kategori mot betaling, og samtidig er det mulighet for å forlenge leieperioden.
  • Reserver din bil ved å videresende din reise-bekreftelse til avispartnerships@abg.com

 

Car details Car group A
Car details Car group A

 

Oppgi:

– bestillingsreferanse (PNR-nummer)
– bekreft navn på registrert fører i henhold til førerkort
– hvilken periode du ønsker å leie bilen
– hvor du ønsker å hente og avlevere bilen
– hvis du ønsker å oppgradere bilen

 

  • Avis vil deretter kontakte deg direkte og bekrefte din reservasjon. Du kan se Avis’ biler i California her.
  • Leiebilen fra Avis er en gruppe A-bil med alle lovpålagte forsikringer inkludert og den skal hentes og avleveres på Avis leiebilkontor enten på San Franciscos flyplass eller på Los Angeles flyplass. Glem ikke å registrere ditt EuroBonus-nummer så du får dine Ekstrapoeng.
  • Registrert fører må være minimum 25 år for dette tilbudet.
  • Du kan selvsagt oppgradere til en høyere kategori mot betaling og du kan også forlenge leieperioden.

%d bloggere liker dette: