Flyselskap

Business Class hos Etihad – Australia

liveauksjon Business Class hos Etihad

Flyselskapet Etihad – med hovedbase i Abu Dhabi, UAE er kjent som et av verdens beste. Nå har selskapet en god kampanje på reiser i Business Class til Australia.

Etihad anses for å være ett av de beste på luftfartsmarkedet, topper listene over verdens mest luksuriøse flyselskaper. Nå har selskapet kampanje på reiser til Australia. Alt du bør tenke på er å huske tilbudskoden: AMXD0918

 

.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

Business Class hos Etihad

Bruk koden: AMXD0918

 

Business Class hos Etihad

 


Business Class hos Etihad

Om Etihad Airways

Etihad Airways, grunnlagt i 2003 er det nasjonale flyselskap i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Det har base i hovedstaden Abu Dhabi.

Etihad er den arabiske forkortelse av De forente arabiske emirater. Selskapet opererer med flyvninger til Midtøsten, Europa, Det indiske subkontinent, Nord-Amerika, Det fjerne østen, Afrika, Sentral Asia, og Oseania. Hovedbasen er på Abu Dhabi International Airport. Selskapet er et av de raskest voksende flyselskaper i verden.

Etihad Airways ble grunnlagt som De forente arabiske emiraters nasjonale flyselskap i 2003. Flyvningene startet med en sermoniell flyvning til Al Ain den 5. november 2003 og første kommersielle flyvning startet 12. november 2003 med flyvning til Beirut. I de påfølgende måneder ble det opprettet en ny rute nesten hver måned.

I juni 2004 fløy selskapet sin første flyvning fra UAE til Genève etterfulgt av Brussel og Toronto i oktober 2005.

Etihad anses for å være ett av de beste i bransjen, og selskapet topper listene over verdens mest luksuriøse flyselskaper.

Etihad Airways har mottatt over 30 utmerkelser siden det ble opprettet i 2003. Det har en fire-stjerners status hos Skytrax.

%d bloggere liker dette: