Flyselskap

Thai Airways lanserer «Purple Friday»

thai purple Friday

THAI PURPLE FRIDAY!

Thai Airways varmet opp til BLACK FRIDAY med fantastiske PURPLE FRIDAY priser! Kampanjen gjelder for reise i økonomiklasse t/r med priser fra NOK 5.096,-

Reis til følgende populære destinasjoner med THAI og THAI Smile;

Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Krabi Kuala Lumpur, Singapore
Hanoi, Phnom Penh, Yangon, Ho Chi Minh, Vientiane
Bali, Hong Kong, Jakarta, Manila, Taipei
Auckland, Brisbane, Melbourne, Sydney, PerthChiang Rai, Mandalay, Luang Prabang, Siem Reap

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Om selskapet

Thai Airways International er det nasjonale Thailandske flyselskap med hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Selskapet var et av de opprinnelige medlemmer av Star Alliance. Thai Airways flyr hver dag direkte mellom Oslo og Bangkok. På denne ruten blir det hovedsakelig brukt en Boeing 777-300ER.

Thai Airways International ble stiftet i 1960 som et fellesforetak mellom Thai Airways Company og SAS. Etter å ha hjulpet selskapet i gang ble SAS i 1977 kjøpt ut, sik at selskapet ble 100% eiet av den Thailandske stat. De to selskapene samarbeider, da de begge er medlemmer av Star Alliance.

Selskapets første flyvning var 11. mai 1960. Thai startet som «Thai International» og «Thai Airways Domestic». Senere ble de to slått sammen i det nåværende Thai Airways International.

Da hoveddelen av turisttrafikken til landet kommer fra Europa, har Thai hatt liten trafikk til Nord-Amerika, hvor selskapet samarbeider med Lufthansa. Den 1. mai 2005 startet imidlertid Thai en non-stop rute Bangkok-New York JFK (rute TG790/791) med sin nye Airbus A340-500. Med en flytid på 17 timer var dette den raskeste direkte flyvning fra Sydøst-Asia til USAs østkyst. Dette var også en av de lengste internasjonale flyruter.

Betaling av Purple Friday tilbudet

@peterfox.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Det lønner seg å velge SAS Eurobonus programmet hos Thai. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

Terms & Conditions Purple Friday

  • Avreise perioder: 23 nov-13des 2018 / 01jan-31mar 2019 / 22apr-14jun 2019
  • Salgsperiode: 23 november 2018 – 26 november 2018
  • Maksimumsopphold 3 måneder.
  • 5% rabatt for barn 2-11 år. Barn under 2 år uten eget sete får 80% rabatt.

Purple Friday

%d bloggere liker dette: