Bonus Program

Kjøp ekstrapoeng – og reis lengre

barberer Kjøp ekstrapoeng SAS Eurobonus

Din drømmetur eller belønning er rett rundt hjørnet. Og jo mer du reiser og bruker, jo lengre kommer du. Hvis du ikke har nok EuroBonus-poeng, kan du alltid kjøpe flere.

For å få de poengene du trenger for å bestille en bonusreise eller et hotellopphold, kan du kjøpe Ekstrapoeng. Bare husk på at du ikke kan høyne ditt medlemskapsnivå ved hjelp av Ekstrapoeng. Du kan kjøpe ekstrapoeng til deg selv eller overføre poeng til noen andre.

Kjøpe Grunnpoeng

Når du logger inn kan du se om du kan kjøpe Grunnpoeng hvis du mangler maksimalt 5 000 poeng for å nå Silver-status, 15 000 poeng for å nå Gold-status eller 30 000 for å nå Diamond-status.

Overfør poeng

Du kan overføre de poengene du allerede har opptjent til noen andre. Dine overførte poeng vil alltid bli Ekstrapoeng for den mottakende kontoen. Det er ikke mulig å overføre Grunnpoeng til noen andre.

Donere poeng

Du kan kjøpe Ekstrapoeng og gi dem til et annet EuroBonus-medlem som trenger dem. Du kan også overføre poeng du har opptjent.

Å kjøpe ekstra-poeng koster NOK 200 per tusen poeng.

@peterfox.no anbefaler alltid å betale med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

Kjøpe ekstra SAS Eurobonus poeng – med liten skrift

  • Any Extra points you buy or transfer will not influence your SAS EuroBonus membership level.
  • It might take up to 24 hours before the points you have bought or transferred are available at the member account
  • You can cancel your order within 14 days of purchase. If you wish to do so, contact points@loyaltykey.com and state EuroBonus number and invoice number. Please note that you cannot cancel part of your order, only the entire order, and your order can only be cancelled if all the points remain unused. It is not possible to regret a purchase of Basic Points.
  • If you regret the transfer of points and the points have expired since the date of the transfer, the expired points will not be reinstalled at you account.
  • A recipient of Extra points can receive up to 100,000 Extra points per year.

Buy Basic points

  • The purchase of Basic points is non-refundable as a new membership card is issued immediately. Please do not complete your purchase if you are not totally sure. The Basic points will be backdated 123 days when they are transferred to your account. It is important that you do not buy the Basic points too early as the Basic points then will be credited towards your earlier qualification period. In addition it is not possible to regret the chosen purchase method.
  • When you buy Basic points, they will be backdated in your account. This means that the points will be booked 123 days before the date you make the purchase. This is to allow members to buy Basic points even after their qualification period has ended (up till 3 months after). It is only possible to buy Basic points within 3 months after your qualification period ended.
  • It might take 24 hours before the bought Basic points are visible at your account and your membership level is updated. When you travel you will be registered according to your new level but allow 2 weeks for the new card to be received.
  • The Basic points you buy will be valid 4-5 years from the purchase date depending on when in the qualification period the purchase took place.
  • You can only buy Basic points to your self – not for another member.