Flyselskap

Det er ikke uproblematisk å ha skabbrever i nabolaget

nabolaget skabbrever i nabolaget

Det er alltid halen som mister pelsen først. Så under buken, før det sprer seg fremover ryggen til ansiktet. Til slutt er reven hårløs.

Godt folk, det er søndag og en stor uke foran oss, som driver retail-business. Black Friday denne uken. Thai tjuv-startet med Purple-Firday.

I flybransjen har det også skjedd ting. SAS har nærmest hatt monopol gjennom Now-or-Never kampanjen hver eneste torsdag.¨

Skaper skabbrever i nabolaget

SAS har i flere år kjørt en fast kampanje hver torsdag, kalt «Now or never», der selskapet sender prisene til enkelte reisemål helt til bunns.

Billettene er til salgs i bare seks timer, fra klokken 18 til midnatt. I løpet av denne tiden fyker tusenvis av billetter ut til ulike reisemål hver torsdag.

Nå har Norwegian tatt opp konkurransen, og har lansert sin egen midtuke-kampanje. Den vil dukke opp på onsdager, og heter «Rady Steady Fly» og varer i åtte timer – fra klokken 16 til midnatt.

Dette er et nytt konsept som vi gi våre kunder ekstra lave priser på billetter til utvalgte destinasjoner i vårt rutenettverk. Tilbudet blir annonsert på selskapets hjemmesider og man kan holde seg oppdatert på tilbudene ved å følge med i våre sosiale medie-kanaler, sier presseansvarlig i Norwegian.

Skabbrever i nabolaget

Jeg har i dag vært i kontakt med Norwegians salgsavdeling om muligheter for tilgang på Ready-Steady-Fly prisene inntil 30 minutter før det publiseres.

@peterfox.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Du opptjener flere Norwegian Rewards CashPoint dersom du betaler med Bank Norwegian kortet.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flygning du har betalt med Norwegian-kortet er forsinket slik at du ikke rekker forbindelsen din.

 


Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook


 

 

%d bloggere liker dette: