Bonus Program

Black Friday tilbud på Priority Pass

Priority Pass

 

Få loungetilgang på flyplasser over hele verden med Priority Pass.

Enkelte kredittkort inkluderer et såkalt Priority Pass. Dette er et eget, separat kort du får i tillegg til kredittkortet ditt, og fungerer som nøkkelen din til mer enn 1200 flyplass-lounger i over 120 land.

Kredittkort som inkluderer Priority Pass er ofte blant de mer eksklusive. De er med andre ord ikke like lette å få tak i med tanke på inntektskrav, og flere har en rimelig høy årsavgift.

Det finnes hundrevis av flyplasslounger over hele verden. De ulike loungene er som regel forbeholdt flyreisende med Priority Pass, tilknytning til et flyselskap eller spesifikke flybilletter. På tross av begrenset loungetilgang finnes det også lounger tilgjengelig for hvermannsen.

Priority Pass

For oversikt over hvor de ulike loungene befinner seg kan du laste ned Priority Pass-appen.

Tilgang til lounge før og mellom flyavganger

Flyplasslounger gjør det mulig å oppholde seg på et rolig og eksklusivt område før du skal ut å fly eller mellom layovers. For folk som reiser mye er dette spesielt ettertraktet. Dersom du ikke reiser like mye, men får nerver bare du tenker på å reise, vil loungetilgang sannsynligvis være noe også for deg.

I loungen får du tilgang på gratis mat og drikke, samt aviser, magasiner og Wifi. Enkelte utenlandske lounger kan til og med by på spa og treningsfasiliteter, for å nevne noe.

Black Friday tilbud

Årets beste rabatt er kun tilgjengelig til søndag 25. november kl. 19:59 – Bli med nå for å spare 40% på Standard-plan og 25% av Standard Plus og Prestige. Hvem du reiser med og hvilken klasse du flyr, får du alltid en varm velkomst i en Priority Pass Lounge. Og med det digitale medlemskortet kan du nå få øyeblikkelig adgang.

%d bloggere liker dette: