Article

Apollo: Vi har fantastiske rabatter

fantastiske rabatter

Apollo har fantastiske rabatter på et stort utvalg av reiser. Bestill neste års sommerferie eller drømmereisen i løpet av de neste 24 timene og få inntil NOK 2000,- i rabatt.

Charter
2000,- i rabatt per booking på alle 7-dagers reiser til Split (inkl. skjærgårdscruise i Kroatia) hele sesongen*
1500,- i rabatt per booking på alle 7-dagers reiser til Rhodos, Korfu (inkl. Paxos og Saranda)  og Zakynthos hele sesongen*
*gjelder ikke kun fly

Rabatten gjelder alle nye bestillinger gjort 23/11 (24 timer – fra midnatt til midnatt)

Fantastiske rabatter på reiser du pakker selv:

500,- i rabatt per booking innenfor Europa
1000,- i rabatt per booking utenfor Europa

Rabatten gjelder alle nye bestillinger gjort 23/11 (24 timer – fra midnatt til midnatt)
Gjelder alle utreisedatoer i 2019.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Om Apollo

Siden 1999 har Apollo sendt frosne nordmenn på ferie til sol, varme og gode opplevelser. Vi startet som spesialist på Hellas. Kjærligheten til og kunnskapen om Hellas er like sterk hos oss i dag, men sortimentet er utvidet og nå tilbyr vi alle typer reiser over det meste av verden.

Med Apollo kan du reise på sol- og strandferier til klassiske reisemål som Hellas, Spania og Kroatia og eksotiske reisemål i Karibien, Emiratene og Thailand. Vil du på en weekendtur tilbyr Apolllo reiser til mange storbyer verden rundt. Oppdag for eksempel London, New York, Roma eller Singapore. Hele verden ligger for dine føtter.

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

%d bloggere liker dette: