Flyselskap

Neste ukes Now or Never – du bestemmer

Neste ukes Now

Hver torsdag mellom klokken 18.00 og 24.00 er det Now or Never-priser på sas.no. Nå vil SAS gi deg en skikkelig bra pris til ditt drømmereisemål.

Hele helgen kan du stemme på din favoritt destinasjon.

 

Neste ukes Now or Never – du bestemmer

Torsdag den 13. desember legger SAS ut billetter til en ekstra bra pris til de stedene som har fått flest stemmer.

Du får også ekstra tid til å bestemme deg. Bestill fra klokken 12-24. Så det er bare å følge med.

@peterfox.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype. Hvis du reiser ofte med  SAS, kjenner du sannsynligvis produktet godt. Likevel kan det være lurt å holde seg oppdatert, siden vi alltid legger til nye tjenester og løsninger for å gjøre reisen din enda bedre. Her er et par ting det kan være nyttig å vite om å reise med SAS.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

%d bloggere liker dette: