Flyselskap

Første Lufthansa A380 i nye farger

Første Lufthansa A380

Den første Lufthansa A380 som har det nye designet, har akkurat blitt rullet ut av malings-verkstedet og er klar til å fly.

Med mørkere blå farge, og et renere og lysere utseende, vil flyet være det største i flåten til å ta av med i de nye fargene.

Airbus A380, som flyr under registreringen D-AIMD, fløy fra München til Guangzhou den 29. oktober. Det var på grunn av planlagt vedlikehold av Guangzhou Aircraft Maintenance Engineering (GAMECO), samt spray lakkering til det nye designet.

Flyet skal tilbake i ordinær rutetrafikk fra neste uke og vil være det største flyet med de nye fargene til Lufthansa. Skifte av den gamle gule og blå logoen, er designet ment å plassere Lufthansa i premium markedet. Den gule kranen er borte, erstattet av et smart utseende hvitt og mørkblått.

Feirer 100 år med nye farger

Det har vært et bemerkelsesverdig år for Lufthansa, etter å ha vunnet tittelen som fem-stjerners flyselskap av Skytrax og samtidig feire sitt 100. år på vingene.

Lufthansa estimerer at hele flåten blir malt om innen 2023.

Lufthansa er Tysklands nasjonale flyselskap, og et av verdens største målt i antall fraktede passasjerer. Selskapet har sine hovedkontor i Köln i Tyskland. Lufthansa opererer også i Norge, med ruter fra Bergen, Oslo, og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Lufthansa har et utstrakt rutenettverk som inkluderer alle verdens seks kontinent. Selskapet satser tungt på ruter innenriks i Tyskland og fra sine tyske baser ut i Europa. Lufthansas datterselskaper er; Germanwings, Eurowings, Lufthansa Regional og Lufthansa City Line er viktige deler av Lufthansas nettverk i Europa og Tyskland.

%d bloggere liker dette: