Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

SAS EuroBonus lanserer Lifetime Gold

SAS EuroBonus lanserer Point Sharing og Lifetime Gold

SAS EuroBonus lanserer to nye fordeler: muligheten til å tjene og dele EuroBonus-poeng for familie og venner. Samt gull-medlemskap på livstid for å belønne de mest trofaste medlemmene.

Det som er felles for den økende gruppen av hyppige reisende med SAS, er at de ønsker å reise smartere og bedre. Ideene og tilbakemeldingene deres er avgjørende når vi utvikler nye tilbud. Noe som Lifetime Gold-medlemskap og EuroBonus Point Sharing er svært gode eksempler på.

Johan Mägi, Head of SAS EuroBonus.

Tiltaket er en del av en rekke nye tjenester og forbedringer i SAS EuroBonus-programmet. I 2019 får passasjerene enda flere nye tilbud.

EuroBonus Point Sharing


SAS lanserer i dag EuroBonus Point Sharing, som gjør at venner og familie helt kostnadsfritt kan slå sammen, dele og tjene poeng sammen.

Stadig flere passasjerer deler opplevelser og tjener poeng på flygninger, leiebiler, varekjøp og mange andre tilbud fra SAS og våre partnere. Ved å dele disse poengene, er det mulig å få slike opplevelser raskere. Enten det er en bonushelg, en flyoppgradering, en gratis hotellovernatting eller noen av de mange andre mulighetene som SAS EuroBonus-poengene gir deg.

Johan Mägi.

Med EuroBonus Point Sharing kan et medlem rett og slett opprette en poeng-delingskonto og invitere inntil sju venner eller familiemedlemmer til å bli med i gruppen. Alle EuroBonus-poengene som tjenes opp av enkeltmedlemmene i gruppen, legges til i den delte kontoen, der de kan brukes til alt som blir tilbudt i EuroBonus-programmet. Medlemmer kan alltid forlate eller endre poengdelingsgruppen hver sjette måned.

poengrabatt sas eurobonus

Lifetime Gold-medlemskap

Denne uken introduserer SAS en ny versjon av Lifetime Gold-medlemskap.

Vi har en unik gruppe av lojale og trofaste reisende som år etter år velger SAS. Lifetime Gold er vår måte å takke disse medlemmene på. En verdifull belønning som gjør at de kan nyte den eksklusive servicen de får med SAS EuroBonus Gold-status, resten av livet.

Reisende i alle aldre kan få Lifetime Gold-medlemskap hvis de oppfyller minstekravene for SAS EuroBonus Gold-statusen. Enten ved hjelp av oppsamlede basispoeng eller via flygninger i løpet av en sammenhengende tiårsperiode.

 

Eksempler på SAS EuroBonus Point Sharing

  • Bare den ene personen i et par har nok poeng til å kjøpe en helgetur. Nå får de muligheten til å slå sammen sine 20 000 og 40 000 poeng. Slik de kan kjøpe en felles tur-retur-reise til Barcelona for 60 000 poeng.
  • En vennegruppe ønsker å reise sammen til Rio de Janeiro ved å bestille en Star Alliance-flytur for EuroBonus-poeng. De oppretter en felles Point Sharing-konto og begynner å konkurre om hvor raskt de kan oppnå de nødvendige poengene – ved å slå sammen EuroBonus-poengene sine fra kredittkortkjøp, handlepartnere og enkeltturer med SAS.
  • En familie på fire, som alle er EuroBonus-medlemmer, samler poengene sine sammen. Også mindre poengbeløp på barnas kontoer som er opptjent på ferieturer, kommer godt med når de slås sammen til én konto og brukes til å oppgradere familiens julereise med SAS til Los Angeles.

SAS EuroBonus Gold:
http://www.sas.no/eurobonus/point-sharing

%d bloggere liker dette: