Flyplass Flyselskap

Lufthansa utvider lounge tilbudet på Frankfurt

Lufthansa utvider lounge

 

New Panorama Lounge drevet av Lufthansa er nå åpen. Terminal 1 har fått økt lounge kapasiteten med 40 prosent.

Passasjerer med Lounge tilgang kan se frem til et enda mer bedre Lounge tilbud ved avreise i Terminal 1A Schengen-området på Frankfurt lufthavn. Tirsdag åpnet Lufthansa Panorama Lounge som svar på den store etterspørselen ved de to eksisterende Business Class loungene i terminalen. Bakgrunnen er vekst i antall reisende.

Som et resultat av det nylig tilgjengelige område ved Gate A26, tilbys er det nå ytterligere 1100 kvadratmeter til reisende i Lufthansa Business Class. Det betyr en økning i antall sitteplasser på 40 prosent i denne delen av Frankfurt Terminal 1A.

“Jeg er glad for at ved å leie Panorama Lounge kan vi igjen tilby våre lounge gjester den servicen, og det tjenestetilbudet  de forventer fra oss. I tillegg , har vi planlagt ytterligere renoverings- og ekspansjoner i lounge-områdene ved Frankfurt-huben, noe som vil ytterligere forbedre loungeopplevelsen for våre gjester. ”

Dr. Andreas Otto, Lufthansa Group Product Manager for Premium Airlines og Chief Commercial Officer Austrian Airlines.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Høydepunktet i Panorama Loungen er utsikten over oppstillingsplassen ved Frankfurt-flyplass, hvor passerende fly er “nesten” innen rekkevidde. Loungen, som i utgangspunktet skiller seg fra det tradisjonelle Lufthansa-designet, har et stort hovedområde med mange sittegrupper samt en mat- og drikkebuffét. Det tilbys også flere mindre rom for å arbeide eller slappe av, et røykeområde, ekstra buffeter og et Stille rom. Toalettene  er godt utstyrt og har totalt fire dusjer.

Panorama Loungen er åpen fra mandag til fredag ​​mellom kl. 06.00 og 21.00.

%d bloggere liker dette: