Flyselskap

30 % poengrabatt med SAS til Spania

SAS til Spania

Som del av SAS Eurobonus julekalender tilbys i dag bak luke 14 en 30% poengrabatt på reiser med SAS til Spania, nemlig Malaga og Alicante.

Fly til Málaga

Oppdag Málaga og Alicante! Akkurat nå får du 30 % poengrabatt på bonusreiser mellom Skandinavia og Málaga/Alicante. Bestill senest 17/12-2018. Rabatterte priser vises ved bestilling.

Husk å bestill din reise senest 17/12. Den rabatterte prisen vises ved bestilling.

Gjelder for reiser i perioden 7/1-2019 – 30/4-2019.

Logg inn på din EuroBonus-konto på SAS’ sin hjemmeside – og book din neste bonusreise i dag.

Reiser med SAS til Spania

Spania er én av de mest populære destinasjonene i Europa. Landet er hjem for mange varierte reisemål, avhengig av om du foretrekker en koselig byferie, en deilig strandferie eller kanskje til og med en skitur. Spania har et fantastisk kulturliv og en fantastisk natur – fra vakre strender i Andalucía, langs det frodige landskapet i Baskerland til fjellkjedene i Pyreneene.

Malaga er ett av Spanias mest populære reisemål. Med sine nydelige strender og sitt deilige klima er byen et naturlig valg for de som ønsker seg en strandferie. Men samtidig er Malaga en «ekte» by med mer enn en halv million innbyggere, og den kan by på en livlig atmosfære, shopping og et yrende natteliv.

Alicante er én av Spanias raskest voksende byer. Byen tiltrekker seg mange besøkende, som lokkes av de nydelige sandstrendene ved Costa Brava. Fra Alicante finner du gode togforbindelser til andre populære strandbyer langs kysten.

%d bloggere liker dette: