Flyselskap

SAS: Now or never kampanje torsdag 13 desember 2018

eurobonus torsdag 13 desember 2018 Torsdag 15 november 2018 Torsdag 25 oktober 2018 torsdag 13 september torsdag 16 august 2018 9 august 2018 torsdag 5 april 21 desember 2017 23 november 2017 torsdag 5 oktober torsdag 21 september torsdag 7 september torsdag 27 juli 2017 torsdag 01 juni torsdag 22 juni 2017

Da kan vi igjen skrive torsdag, og datoen er torsdag 13 desember 2018. Hva passer vel bedre enn litt now-or-never?.

Hver uke har SAS kampanjen Now or Never, og i denne kampanjen har du som kunde mulighet for å gjøre noen gode kupp i tidsrommet 18.00 – 23.59. I dag er det julespesial, og som vi skrev om forrige uke har du som reisende hatt muligheten til å være med å påvirke utvalget av destinasjoner. Spesielt er det også at tidsvinduet du kan book reisen er utvidet med hele 6 timer.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Husk at tilbudsprisene ikke legges ut på SAS sine sider før kl 12.00 i ettermiddag.

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.

Torsdag 13 desember 2018 – her er dagens tilbud – Europa

 

 

og er dagens tilbud – Asia og USA

 

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp. Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter.

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Denne torsdagen har SAS gode priser til våre naboland i Skandinavia .Bestill senest midnatt i dag.:

Reiseperioder

  • Skandinavia & Europa: 7/1–31/5 2019
  • USA & Asia: 14/1–30/4 2019
  • Japan: 10/1–15/3 2019

 

@peterfox.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Betaling av skatter- og avgifter – SAS Bonusreiser

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

 

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


 

%d bloggere liker dette: