Flyselskap

Ny rute: SAS flyr til Manchester fra Århus

SAS åpner en ny rute til Manchester fra Århus flyplass. Ruten åpner 1. april og SAS flyr ruten tre ganger i uken.

Nå åpner SAS en annen rute fra Århus flyplass. 1. april 2019 begynner SAS å fly til og fra Manchester, England tre ganger i uken. Det blir den 11. ruten SAS flyr ut fra Århus Lufthavn.

«Ruten til Manchester er både interessant for næringslivet i Århus og for våre fritidsreisender, for eksempel å se på fotball, handle eller oppleve området, som gir gode naturopplevelser. Vi er opptil 11 direkte ruter fra Aarhus nå, og i sommerprogrammet har vi flere nye destinasjoner som Faro og Roma, som du kan fly til direkte fra Århus.»

Lars Sandahl Sørensen, Konserndirektør, SAS.

SAS flyr til Manchester hele året, og flyene vil være på mandager, onsdager og fredager. Ruten har hatt et krav fra både forretningsreisende og fritidsreisende. Det vil bli en regional jetfly med 90 seter, som vil fly frem og tilbake til Manchester.

Flyr til Manchester – øvrige ruter fra Aarhus

I oktober kom SAS også med sommernyhetene Rom og Faro, som også kan fløyes direkte til Århus fra april 2019.

«Våre nye destinasjoner er basert på både passasjerens ønsker og en ambisjon fra vår side for å bidra til å drive en ny spennende utvikling sammen med Århus Lufthavn, nærings- og turistorganisasjoner. Vi bruker også mange ressurser til å fremme Århus som reisemål i utlandet, og det tiltrekker seg turister fra hele verden, sier Lars Sandahl Sørensen.

SAS har følgende direkte ruter ut av Århus:

København, Oslo, Stockholm, München, Split, Nice, Malaga, Palma, Roma, Faro, Manchester.