Flyselskap

Qatar Airways har landet i Gøteborg

har landet i Gøteborg

Flyselskapet fortsetter sin ambisiøse ekspansjon i Europa, med ruter til Praha, Kiev, Skopje og St. Petersburg lansert i 2017-2018.

Qatar Airways nye rute flyr fem ganger ukentlige mellom Doha og Gøteborg med en Boeing 787 Dreamliner.

Qatar Airways første non-stop-flight fra Doha til Göteborg, Sverige landet i onsdag på Göteborg flyplass Landvetter, og markerer flyselskapets andre gateway i Sverige. Qatar Airways flight 177, operert av toppmoderne Boeing B787 Dreamliner, forlot Hamad International Airport i Doha (HIA) onsdag klokken 8.20, og landet ved Göteborg Landvetter flyplass klokken 13:00.

Ved flyets ankomstseremoni ble Qatar Airways presentert med “The Key to the City of Gothenburg” -prisen, som anerkjennelse for den enorme fordelen som den nye direkte ruten vil fraktel vestsvensk selskaper ved å gi økt forbindelse til Afrika og Asia. Prisen ble presentert til Qatar Airways av Henrik Einarsson, Direktør for næringsliv og investering, Business Region Göteborg AB.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Som et av verdens ledende internasjonale flyselskaper har Qatar Airways Cargo allerede en bred tilstedeværelse i Nords-regionen, med ruter til og fra Helsinki, Oslo, København og Stockholm sammen med fire ukentlige frakt-ruter fra Oslo. De fem ukentlige frekvensene til og fra Gøteborg vil øke den totale tonnagen til 1000 tonn per uke fra Norden.

Effektive forbindelser via Qatar Airways hub – Hamad International Airport.

Direkte flyvninger fra Gøteborg vil i stor grad være til fordel for bilindustrien, farmasi, høyteknologi og generell næring i Sverige. Selskapet tilbyr effektive forbindelser til Midtøsten, Afrika, Asia, Australia og New Zealand via selskapets toppmoderne knutepunkt i Doha.

Gøteborg, Sveriges nest største by, tilbyr et rikt utvalg av aktiviteter for besøkende å nyte, fra å ta båttur langs en av havnebyens mange kanaler, for å besøke de nærliggende Bohuslänene, en stor skjærgård med furuskog som rammer fjordlignende innsjøer og innsjøer.

Om Qatar Airways

Det prisbelønte flyselskapet Qatar Airways er stolt av å eie én av de yngste flåtene i verden. Med verdens mest teknologisk avanserte og miljøvennlige fly. Qatar Airways ble kåret til Airline of the Year 2017 for fjerde gang og World’s Best Business Class 2017 av Skytrax. Flyselskapet opererer over 200 moderne fly med flyvninger til over 150 forretnings- og feriedestinasjoner på seks kontinenter. Som en del av de kontinuerlige ekspansjons-planene, har flyselskapet en rekke nye og spennende destinasjoner for 2018/19. Dette inkluderer Cebu og Davao på Filippinene, Langkawi i Malaysia og Da Nang i Vietnam. Qatar Airways er dessuten offisiell partner med FIFA som et ledd i selskapets engasjement for å støtte idretten.

%d bloggere liker dette: