Hotel

Ensomt julehotell søker julegjester

Ensomt julehotell søker julegjester

I julen er det mange ensomme julehotell som ønsker seg gjester. Comfort Hotel inviterer derfor folk i nærområdene til julefeiring og overnatting på hotellene i både Norge og Sverige.

Initiativet, som vi i år har gitt navnet Ensomt julehotell, har vært gjennomført tidligere på mange av våre 33 hoteller. Opplegget varierer fra hotell til hotell. Men fellesnevneren er at man åpner dørene for mennesker som trenger et sted å være i julen, eller som ønsker å feire julaften sammen med oss. Engasjementet blant de ansatte på hotellene er stort, og jeg er veldig stolt av at Comfort Hotel kan bidra til å gjøre julen bedre for mange.

Anna Spjuth, Senior Vice President, Comfort Hotel®.

På noen av hotellene vil det arrangeres private arrangement på julaften i samarbeid med organisasjoner, og enkelte hotell ønsker vanskeligstilte familier velkommen på overnatting og julefrokost. På Comfort Hotel Børsparken i Oslo er dørene åpne fra kl 20.00 på julaften for alle som ønsker å komme.

Ensomt julehotell

For oss på Comfort Hotel Børsparken er det viktig å kunne bidra og å være en god nabo. Vi vil utgjøre en forskjell for mennesker og miljø i våre nærområder og nabolag. Initiativet Ensomt julehotell er en del av det vi kaller The Good Neighbour. Vi arrangerer et event med påmelding gjennom “minJUL – Julaften med Blå Kors Barnas Stasjon” i samarbeid med Blå Kors på julaften, og inviterer til julefeiring på kvelden for alle som ønsker å være sammen med oss. Da byr vi på julemat, julekaker og julefilm, og alle som ønsker det er velkomne til en hyggelig julekveld.

Kate Helena Anker-Nilssen, General Manager på Comfort Hotel Børsparken®.

Comfort Hotel er urbane og effektive hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt i moderne og spennende omgivelser til en fornuftig pris.  Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

%d bloggere liker dette: