Flyselskap

Widerøe kan skilte med 98,8 prosent regularitet i desember

Widerøe kan skilte med

 

Med julaften rett rundt hjørnet har vi i Widerøe den siste tiden, som julenissens hjelpere, jobbet natt og dag for igjen å kunne levere bra regularitet til våre passasjerer. Så langt har desember vist seg å være en rekordmåned. På Langnes har vi en regularitet på 98,8 %. Vi tar ikke juleferie av den grunn, og lover å jobbe like iherdig i dagene som kommer for å få alle frem til jul.

Regulariteten 1. desember til dd. er 3,4 prosentpoeng over målsettingen for Widerøe i desember måned. Og 5,1 prosentpoeng bedre enn tilsvarende periode i fjor.

– Etter en dårlig periode med altfor mange kanselleringer i september og deler av oktober er det gledelig å kunne fortelle om fly på rute og god regularitet. Spesielt med tanke på julehøytiden og alle som skal frem eller hjem til jul, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli.

Widerøe kan se tilbake på 2018

2018 har vært et spennende år for oss. Vi har ønsket våre tre nye jetfly velkommen og tatt disse i bruk. Den siste tiden for Finnair mellom Helsinki og Tromsø i tillegg til Bergen og mellom Tromsø og Bergen. I tillegg til våre egne ruter fra Bergen til Liverpool, Hamburg, München, Gøteborg og Billund.

Vi gir julenissen og sleden hans forkjørsrett på himmelen og bistår ham med julegaveleveransen, også i år

%d bloggere liker dette: