Flyselskap

Flypassasjer kastet klærne og gikk naken rundt i flyet

Flypassasjer kastet klærne og gikk naken rundt i flyet. Kabinpersonalet måtte fysisk stoppe ham og dekke ham til med tepper.

Passasjerene ombord på Air Indias rute fikk litt mer valuta for pengene enn de hadde forventet eller betalt for forrige lørdag, da de fløy mellom Dubai i De forente arabiske emirater til Lucknow i India.

Underveis valgte en mannlig passasjer å kaste klærne og vandre naken gjennom midtgangen til stor forbauselse for både kabinpersonalet og de øvrige passasjerene. Det er ANI News som først omtalte saken.

Ifølge mediet måtte kabinpersonalet fysisk stoppe den 35 år gamle mannen og dekke ham med et teppe, hvorpå de kom ham ned og satt i et flysete der de holdt ham til flyet landet i India.

– Så snart de så ham gå naken, hoppet de på ham og pakket ham i et teppe. Først kjempet mannen i mot, men personalet klarte å overmanne ham, fortalte en av de sjokkerte reisende.

Flypassasjer kastet klærne
ANI Digital – Twitter

Følte seg mobbet

The Times of India, som er en av Indias ledende aviser har vært i kontakt med flyselskapets pressevakt. Han forteller at mannen hevder at han var blitt mobbet og trakassert av sjefen på jobben i lang tid, og at han “fikk” et mentalt sammenbrudd under flyreisen. Mannen forstod først da at flyet var på vei til å lande i India, mens han trodde han var på vei til Pakistan.

Mannen ble arrestert av sikkerhets-personalet personalet på flyplassen, da flyet med 150 passasjerer ombord landet i Lucknow.

Saken er fortsatt under etterforskning, og det er foreløpig usikkert om hendelsen får noen konsekvenser for mannen.

Om selskapet

Air India eller Air India Limited er Indias nasjonale flyselskap, og driver internasjonal passasjer- og frakttrafikk. Flyselskapet ble grunnlagt som Tata Airlinesav J. R. D. Tata i 1932, og inngikk da som en del av det store indiske konsernet Tata Sons (i dag Tata Group). Men etter andre verdenskrig ble flyselskapet overført til offentlig eierskap.

Med 159 fly i sin flåte, administrerer National Aviation Company of India Limited fusjonen av det statlige Air India og Indian Airlines. Disse to flyselskapene fusjonerte den 15. juli 2007. Indian (tidl. kalt Indian Airlines) opererer hovedsakelig innenriksflyvninger og flyvninger til nabolandene. Air India har Chhatrapati Shivaji internasjonale lufthavn i Mumbai og Indira Gandhi internasjonale lufthavn i Delhi som sine hovedflyplasser, og dets motto er «Your Palace in the Sky».

Selskapet er det 16. største flyselskapet i Asia,og flyr til 25 destinasjoner over hele verden. Med sine tilknyttede flyselskaper opererer det i mer enn 100 byer i og utenfor India. I mars 2011 ble Air India medlem av Star Alliance, som er verdens største allianse av flyselskaper.

%d bloggere liker dette: