Flyselskap

Eksklusive tilbud for Emirates-passasjerer

Eksklusive tilbud tunisia jomfrutur til Europa forleng sommeren kampanje igjen til og fra Qatar kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter

Med «My Emirates Pass» får Emirates-passasjerer eksklusive rabatter i over 500 butikker og på en rekke aktiviteter i De forente arabiske emirater.
Tilbudet gjelder for alle som reiser til og fra Dubai til og med 31. mars i år.

Emirates kunngjorde i dag at «My Emirates Pass» er tilbake denne vinteren. My Emirates Pass er et av flyselskapets signatur-tilbud. Det innebærer at Emirates-passasjerer får inntil 50 prosent rabatt i mer enn 500 butikker og på en rekke aktiviteter i De forente arabiske emirater – kun ved å vise frem boardingkort og gyldig identifikasjon.

Tilbudet gjelder for passasjerer som reiser til og fra Dubai med Emirates til og med 31. mars i år, og inkluderer blant annet:

  • 30 % rabatt på sjøflyturer over Dubai med Seawings. Du har ikke sett Dubai før du har sett byen fra luften.
  • 20 % rabatt på inngang til Ferrari World og Yas WaterWorld i Abu Dhabi – to fornøyelsesparker for de store adrenalin-kickene.
  • 20 % rabatt på flere anerkjente restauranter, som for eksempel At.mostphere i Burj Khalifa og restaurantene på Armani Hotel.

Stopover i Dubai

Med shopping i verdensklasse, sol året rundt og noen av verdens beste restauranter er Dubai den perfekte destinasjonen for en stopover. Terje Grue, norgessjefen i Emirates, mener tilbudet er en god mulighet til å utforske både Dubai og resten av De forente arabiske emirater.

– Vi er veldig glade for at My Emirates Pass er tilbake denne vinteren. For de som reiser til Dubai er dette en glimrende mulighet til å oppleve alt det denne utrolige byen har å by på for en rimeligere penge. Enten det er for et helgebesøk, et lengre opphold eller en stopover før turen går videre til neste destinasjon. Med gode tilbud i over 500 butikker og et stort utvalg aktiviteter finnes det noe spennende for alle, sier Grue.

 

%d bloggere liker dette: