Flyselskap

KLM Dream Deals

 

KLM drar i gang en kampanje med navnet KLM Dream Deals. KLM flyr fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord.

Tur-returpriser fra Oslo inkl. avgifter. Det finnes også priser fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord. Med forbehold om ledige plasser og valutakursendringer.

 

Bestill en KLM-reise og besøk noen av de mest utrolige reisemålene i verden. Leter du etter en hyggelig storbytur, eller et eventyrlig nytt reisemål å besøke? Vil du kanskje oppleve eksotisk mat eller den utrolige kulturen til en fjerntliggende stamme? Uansett hva som er på ønskelisten din: KLM tilbyr deg de billigste og beste siste-liten-tilbudene med den skikkelige kvaliteten og gode servicen til ett av de eldste og mest verdsatte flyselskapene.

Alle beløp er oppgitt i NOK. Avgifter og ekstragebyrer er inkludert. Det kreves ikke bestillingsgebyr (ekstragebyr for kredittkort kan bli lagt til). Reisene bestilles på KLMs hjemmesider. Du må bestille innen 28.01.2019.

IATA forventer

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt i 1919, og har vært en del av konsernet Air France-KLM etter sammenslåingen i 2004. De to flyselskapene har beholdt sin identitet og fokuserer på tre kjernevirksomheter: passasjertransport, frakt og vedlikehold av fly. Flyselskapet tilbyr kundene et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land. Siden sammenslåingen har inntektene i KLM nesten blitt fordoblet og antallet destinasjoner har økt. I 2017 fløy selskapet 98,7 millioner passasjerer.

Med avganger fra Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund har Air France KLM 196 ukentlige flyvninger til Amsterdam Airport Schiphol og Paris Charles de Gaulle.

jorden-rundt reporter

Vilkår KLM Dream Deals

  • De følgende vilkårene gjelder for alle billettpriser inkludert i dette nyhetsbrevet, med mindre noe annet er oppgitt:
  • Bestill innen 28.01.2019.
  • Vennligst sjekk nøyaktig pris og gjeldende betingelser for dine valgte datoer og flyvninger når du bestiller på KLM.com.
  • Alle priser er for retur Economy Class-billetter per passasjer og inkluderer skatter og avgifter.
  • Priser kan endres til lavere eller høyere enn de annonserte billettprisene på kort varsel da priser og tilgjengelighet oppdateres regelmessig.
  • Setetilgjengelighet kan være svært begrenset til de annonserte prisene for ønskede reisedatoer, reiseperioder kan variere og blackout-perioder kan gjelde. Priser er basert på avreise fra Oslo og kan involvere forbindelsesflyvninger.
  • Flyvninger kan være betjent av partnerflyselskap, hvorpå KLM-produkter og tjenester muligens ikke er tilgjengelige på flyplassen eller ombord.
  • Befordringsvilkår og billettprisregler gjelder.
  • Billetter kan muligens ikke endres eller refunderes etter bestilling og ytterligere gebyrer kan måtte betales.
  • For ikke-fleksible bestilte billetter er billettene kun gyldige på de gitte datoene, og den første sektoren må bli fløyet for å unngå kansellering av alle de bestilte sektorene.