Bonus Program

Tjen opp til doble Qmiles og doble Qpoints

doble Qmiles

Privilege Club medlemmer kan opptjene dobbelt med Qmiles og Qpoints i Business og First Class, eller 50% Qmiles og Qpoints i Economy Class i løpet av denne kampanjen.

v og gir gode muligheter for å oppgradert medlemsnivå.

Ikke medlem ennå? Bli med nå for en rekke fordeler, inkludert adgang til Lounge, økte bagasjekvoter, oppgradering av kabiner og mer.

* For å være berettiget til dette tilbudet må du registrere deg innen 5. mars 2019.

Statusnivåer

Burgundy: Nivået alle starter på
Silver: Nivået du oppnår etter å ha samlet 150 Qpoints i løpet av ett år.
Gold: Nivået du oppnår etter å ha samlet 300 Qpoints i løpet av ett år.
Platinum: Toppnivået når du etter å ha samlet 600 Qpoints i løpet av et år.

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Høyere status i programmet,  gir høyere opptjening ave Qmiles.

  • Har du Silver status oppnår du 25% ekstra Qmiles.
  • Har du Gold status oppnår du 75% ekstra Qmiles.
  • Har duPlatinum oppnår du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivå. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres på samme måte som vi forklarte hvor mange Qmiles du får.