Flyselskap

Utforsk verden i 2019 med årets beste Emirates-tilbud

Business Class Kampanje årets beste Emirates tilbud
Emirates Business Class på Boeing 777-300

 

Har du lagt reiseplaner for 2019? Kanskje du har en drøm om et avslappende strandopphold på Maldivene, en uforglemmelig storbyferie i Dubai, eller kanskje har du lenge hatt lyst til å besøke familie og venner i Australia?

Nå tilbyr Emirates unike priser til disse destinasjonene, i tillegg til syv andre reisemål, deriblant Bangkok, Mauritius, Singapore og Colombo på Sri Lanka – landet som troner øverst på Lonely Planet sin liste over årets reisemål for 2019.

Nordmenn reiser stadig lenger

Terje Grue, norgessjef i Emirates, forteller at flyselskapet ser en økning i antall passasjerer til flere av disse destinasjonene. Han mener det kan se ut som om stadig flere nordmenn gjerne reiser lenger for sol, varme og nye opplevelser.

 

– Vi ser at Bangkok, Colombo, Manila, Bali og Maldivene stadig blir mer populære reisemål blant nordmenn. Spesielt Colombo (Sri Lanka) og Manila (Filippinene) har hatt en kraftig vekst de siste årene. Vi ser også at mange nordmenn kombinerer reiser til Bali med et stopp i Dubai på vinteren. Det viser at varmen ikke nødvendigvis er en barriere for nordmenn dersom målet er storbyliv og shopping, forteller Grue.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Grue mener tilbudet er en perfekt mulighet til å utforske drømmedestinasjonen, eller reise for å besøke familie og venner, og forteller at målet er at prisene i tilbudet skal være de laveste Emirates tilbyr i Norge i hele 2019.

– Booker du reisen din mellom 7. og 20. januar kan du sikre deg årets beste tilbud fra Emirates. Tilbudet gjelder reiser fra 12. januar (Economy Class) og 17. januar (Business Class) frem til 30. november, 2019*, forteller Grue.

Under finner du en oversikt over fra-priser på tur/retur-billetter til de forskjellige destinasjonene:

Economy Class Business Class
Dubai 3 399 Dubai 18 749
Bangkok 4 299 Bangkok 15 889
Singapore 5 399 Singapore 20 589
Mauritius 8 399 Mauritius 32 819
Maldivene 6 799 Maldivene 24 119
Colombo 5 229 Colombo 23 619
Manila 5 999 Manila 22 269
Kuala Lumpur 4 999 Kuala Lumpur 22 329
Delhi 4 449 Delhi 18 749
Sydney 8 499 Sydney 33 729

Innovasjon norge midtøsten dubai

Shoppingfestival i Dubai

Dubai er kjent for sine enorme kjøpesentre og eksklusive butikker. Planlegger du en storbyferie med shopping i vinter, bør du merke deg verdens største shoppingfestival, som foregår i byen frem til 2. februar – Dubai Shopping Festival 2019. Her vil du kunne finne uslåelige tilbud på alt fra mote, smykker, elektronikk og mye mer. I denne perioden kan Emirates-passasjerer også få eksklusive rabatter på inntil 50 prosent i mer enn 500 butikker og aktiviteter i De forente arabiske emirater gjennom My Emirates Pass – kun ved å vise frem boardingkort og gyldig identifikasjon. My Emirates Pass er et av Emirates’ signaturtilbud, og gjelder for passasjerer som reiser til og fra Dubai med Emirates til og med 31. mars i år. Du finner en full oversikt over tilbudene her.

Emirates-passasjerer med tur/retur-billetter på Economy Class til Dubai kan ta med ekstra bagasje på hjemreisen i løpet av festivalen. Returnerer du til Norge fra Dubai kan du medbringe 10 kilo ekstra bagasje. Passasjerer som reiser fra Dubai tilbake til Emirates-destinasjoner i Canada, Nord-Amerika, Mellom-Amerika, Sør-Amerika eller Afrika, kan medbringe et ekstra stykke bagasje. Tilbudet gjelder for bookinger som gjøres mellom 17. desember og 2. februar, 2019, og for reiser mellom 26. desember og 4. februar, 2019. *

årets beste Emirates-tilbud
Emirates bar ombord i A380

Om Emirates

Fly bedre med Emirates ved å nyte en prisvinnende og komfortabel reiseopplevelse i alle kabiner. Alle kunder på alle klasser har tilgang til over 3500 kanaler med underholdning på Emirates sitt Ice-system. Fra de nyeste filmene, til TV-programmer, musikk og spill. Som en del av Emirates-opplevelsen kan kunder også nyte drikkevarer og regionalt inspirerte måltider inkludert i prisen, i tillegg til den berømte servicen og gjestfriheten til flyselskapets multikulturelle kabinmannskap, inkludert norske kabinansatte. Emirates tilbyr også sjenerøs bagasjevekt; Inntil 35 kilo på Economy Class, 40 kilo på Business Class og 50 kilo på First Class.

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 258 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 17. desember 2018 har Emirates 107 A380 (inkl. syv to-klasses) og 165 Boeing 777. Emirates har også 25 codeshare partneres (23 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

 • Prisene er gyldig for tur/retur reiser og har begrenset tilgjengelighet.
 • Gjelder for salg til og med 20. januar 2019
 • Utreise til og med 30. november 2019
 • Spesialprisene er ikke gyldig for utreise som følger :
  • 15. – 17. februar 2019
  • 12. – 15. april 2019
  • 26. – 28. september 2019
 • Prisene kan variere avhengig av utreisedato
 • Billetter må kjøpes senest fem dager før utreise.
 • Barn (2-11 år): 25% rabatt av voksen pris.
 • Infant uten eget sete (0-1 år): 90% rabatt av voksen pris.
 • Minimumsopphold: Syv dager etter utreise
 • Maksimumsopphold: En måned, Australia & New Zealand 4 måneder.
 • Endring er ikke tillatt
 • Avbestilling er ikke tillatt
 • Stopover: To stopover er tillatt – en i hver retning i Dubai. En er gratis – den andre til et gebyr på NOK450.