Flyselskap

Garuda Indonesia lanserer rute London – Bali nonstop

Indonesiske Garuda skal lansere ruten London – Bali nonstop, men ruten skal kun flys den ene veien… det ser ikke ut til å være satte opp noen retur fra Bali.

Den nye direkte ruten vil forbinde den britiske hovedstaden til den mystiske øya Bali i det vest-indiske havet. Veldig ofte er det flyruter til Bali enten via transfer i midt-Østen (Dubai eller Doha), ellers er Singapore; Hong Kong og Bangkok flittig brukt som hub for å frakte reisende til turist maskinen på Bali.

London – Bali nonstop?

Fra og med 22. januar 2019  vil Garuda Indonesia operere en nonstop enveisrute mellom London Heathrow (LHR) til Bali (DPS). Ruten vil flys tre ganger i uken (tirsdager, torsdag og lørdager).

Ruten vil bli fløyet fra London Heathrow på senkveld klokken 21:45 og lander på Denpasar klokken 21:00 lokal tid i Bali. Flytiden er beregnet til rundt 15 timer og 20 minutter.

Du lurer kanskje på hvordan Garuda har klart å få Slot-tider (Landings-rettigheter – red.anmerkning) på Heathrow så fort ? Vel den nye ruten går på bekostning av ruten mellom London Heathrow til Jakarta. Det kan kanskje virke merkelig å avvikle ruten til den indonesiske hovedstaden, og erstatte den med en forbindelse til et populært turistmål, men kanskje denne gambling virkelig vil lønne seg for flyselskapet.

Garuda Business Class – Boeing 777-300 ER.

Ruten vil bli betjent av en Boeing 777-300ER, med kun to klasser om bord. Dette betyr at passasjerene enten flyr i økonomi eller Business class.

Men vent, hvordan skal man komme hjem igjen?

Det er her historien tar en veldig merkelig vri. Som vi nevnte før, er dette flyet bare en vei og inkluderer ikke Bali til London flyreiser. Å være strandet bokstavelig på  Bali virker ikke så ille. Men hvordan kommer passasjeren seg hjem ? Det virker som om Garuda skal fly direkte retur fra Jakarta tilbake til London. Flyet går midt på dagen lokal tid (fra Jakarta) og lander i London klokken 20.00.

For å frakte passasjerene mellom Bali og Jakarta, vil selskapet bruke sine Boeing 737.

 

Garuda Indonesia scores a remarkable achievement being named the World’s Best Cabin Crew 2018 by air travellers for the fifth consecutive year. Skytrax.

Garuda Indonesia

Garuda Indonesia er Indonesias nasjonale flyselskap, oppkalt etter den mytiske Garuda-fuglen. Flyselskapet har hovedsete i Jakarta på Soekarno-Hatta internasjonale lufthavn, og har baser på Ngurah Rai internasjonale lufthavn (Bali), Sultan Hasanuddin internasjonale lufthavn (Makassar), Kuala Namu internasjonale lufthavn (Medan) og Juanda internasjonale lufthavn (Surabaya). De flyr primært til destinasjoner i Sørøst- og Øst-Asia, Midtøsten og Australia. Garuda Indonesia er heleid av staten. Selskapet ble 5. mars 2014 medlem av SkyTeam.

 

Rutetider

GA086 CGK1205 – 2000LHR 773 246
GA087 LHR2155 – 2115+1DPS 773 4
GA087 LHR2155 – 2130+1DPS 773 26

%d bloggere liker dette: