Flyselskap

Qatar Airways selger nå adgang til Al Safwa Lounge

Al Safwa Lounge

I følge kilder selger nå Qatar Airways adgang til First Class loungen Al Safwa ved Doha Hamad International til reisende i Business Class.

På nettstedet FlyerTalk-rapporteres det om et medlem som hadde henvendt seg i resepsjonen på Al Mourjan Business Class Lounge. Vedkommende hadde blitt henvist til det aller helligste, flyplassens First Class Lounge Al Safwa. Han ble fortalt at han kunne kjøpe adgang for 350QAR (cirka 805 NOK). Da da han faktisk gikk til første klassesalongen, ble han belastet 250QAR (cirka 582 NOK).

Qatar Airways – Business Class lounge Al Mourjan – Hamad Doha International.

Rapporter er uklare om dette kun gjelder for reisende på betalte Business Class billetter, eller om det også inkluderer reisende på bonus-billetter.

Å kjøpe adgang til Qatar Airways Al Safwa Lounge for rundt NOK 800 gir en formidabel mening og verdi. Al Safwa Lounge har en restaurant med à la carte-bespisning, dag-værelser, spa, bar og stillerom. I følge det australske nettstedet Australian Business Traveller, serverer en Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2005 champagne.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Den koster 1750 kroner på Polet, og har en sammensatt duft med innslag av autolyse, bakst og trøffel. Fyldig og lett kompleks med en balanser syre og en tørr finish. Pen lengde og finesse. Perfekt og kremet nå.

%d bloggere liker dette: