Flyselskap

KLM 2018 – høydepunkter og statistikk

bangkok priser regelmessig høydepunkter og statistikk

 

2018 var et fantastisk år for KLM. I året som gikk opplevde flyselskapet flere høydepunkter. Det store at KLM, sammen med datterselskapet Transavia, transporterte hele 43 millioner passasjerer verden over.

Innen bærekraft skjedde det også mye for KLM. KLMs bærekraftsprogram CO2ZERO feiret 10 år, 339 000 trær, tilsvarende 308 hektar tropisk skog, ble gjenplantet og selskapet klimakompenserte 40 000 tonn karbondioksid.

KLM introduserte også fire nye destinasjoner; Växjö, Fortaleza, Nantes og Marseille, og i tillegg utvidet selskapet flyparken med tre Dreamliners og syv Embraers. Sist, men ikke minst, mottok KLM pris i «TripAdvisor Travelers Award» og plasserte seg i toppsjiktet innen punktlighet i Europa.

Se Infografikk nedenfor for fullstendig overblikk av 2018. 

høydepunkter og statistikk
Høydepunkter og statistikk i 2018 .- Grafikk: KLM

Om KLM Royal Dutch Airlines

I 99 år har KLM Royal Dutch Airlines vært pioner i flyindustrien og flyselskapet er i dag verdens eldste som fortsatt driver virksomhet under sitt opprinnelige navn. KLM jobber konstant med å tilby pålitelig service og høykvalitetsprodukter, samt å være det mest kundefokuserte, innovative og effektive flyselskapet i Europa. I 2017 hadde KLM 32,7 millioner passasjerer, og selskapet tilbyr direktefly til 165 destinasjoner med en moderne flåte på over 160 fly. KLM-konsernet, som består av KLM Cityshopper, Transavia og Martinair transporterte i 2017 over 41 millioner passasjerer. KLM var det første flyselskapet som fløy med biodrivstoff under en kommersiell flyreise, og selskapet sysselsetter en personalstab på ca. 32.000 ansatte globalt. KLM er rangert som et av verdens mest bærekraftige flyselskap 13 år på rad av Dow Jones Sustainability Index, som er den ledende indeksen for å måle bærekraftige foretak.