Flyselskap

British Airways oppgraderer World Traveller Plus

World Traveller Plus

Passasjerer som reiser med British Airways premium economy produkt World Traveller Plus (WTP) har mye å glede seg til om bord.

Endringene i kabinen vil bli introdusert i løpet av de kommende månedene og innbefatter nytt interiør, forbedret service og nye menyer.

De nye menyene vil være tilgjengelig fra 1. februar 2019, og inneholder en tredje valgmulighet av hovedrett ved første servering. Det vil også bli servert et mer omfattende varmt måltid senere i flygningen.

Ved lansering vil menyen inkludere British Beef med stekte poteter, løksuppe og bourguignon saus, Perlehøns med stekt rødkål, grønne bønner, stekt potet og sennep, og en rigatoni-pasta i kremet hvitløk- og urtesaus med purre, gresskar og babyspinat.

Fra våren av får World Traveller Plus også nye toalettmapper, dyner og puter.

World Traveller Plus
World Traveller Plus

Reisende i World Traveller Plus vil også få muligheten til å forhåndsbestille måltider fram til 24 timer før avgang.

2019 er British Airways jubileums år. Flyselskapet investerer £ 6,5 milliarder (NOK 70 milliarder) for sine kunder over en fem års periode. Nye fly, nye kabiner, oppgradert catering, nye lounger, WiFi og nye ruter.

Om selskapet og World Traveller Plus

British Airways er Storbritannias største flyselskap, og et av de største i Europa. Det er det flyselskapet som har flest flyvninger mellom det europeiske og amerikanske kontinent.

British Airways ble dannet i 1935 etter en fusjon av tre mindre flyselskaper. I 1939 ble det nasjonalisert sammen med et annet britisk flyselskap, «Imperial Airways», under navnet «British Overseas Airways Corporation (BOAC)». Det sto som navnet antyder, kun for flyvninger til oversjøiske destinasjoner.

British European Airways (BEA) stod for trafikken innenlands og i Europa. De to selskaper ble ikke slått sammen før 1972, og ble da gitt navnet British Airways. Det ble privatisert i 1987.

BA har flyvninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til London Heathrow lufthavn.

%d bloggere liker dette: