Flyselskap

British Airways 100 år – 100 billetter til 100 pund

 

British Airways 100

British Airways fyller 100 i år og for å få sitt spesielle år i år, som et ledd i januar-salget tilbyr flyselskapet kunder muligheten til å bestille en flytur fra bare £ 100 hver vei * til noen av de mest populære destinasjonene på selskapets langdistanse nettverk .

Tilbudet starter mandag 21. januar, og løper til torsdag 24. januar, med to forskjellige destinasjoner oppe hver dag klokken 12.00 (13:00 Norsk tid). Kunder som logger på ba.com ved middagstid, vil kunne kjøpe billetter til destinasjoner som USA, Afrika og Sør-Amerika.

Du må handle raskt for å sikre de ultra lave prisene, men besparelsene stopper ikke der, da British Airways World Sale også lever med over 100 destinasjoner som tilbys. Flyet og helligdager, som slutter kl. 23.59 den 31. januar 2019, inkluderer nye ruter til Charleston, Pittsburgh, Durban og Osaka, samt populære destinasjoner som Las Vegas og Cancun.

BA Executive Club

I flere år gjorde BA det samme som de andre store Europeiske selskaper, nemlig å tilby 25% opptjening på de rimeligste billettene i økonomiklasse. Men i 2011 reformerte de programmet kraftig, og innførte 100% poengopptjening i alle bookingklasser (i economy. business gir 150%).

Honolulu tilbud

Opptjening ved flyvninger

  • Du kan kalkulere hvor mange AVIOS du tjener opp på en flight med denne kalkulatoren.

Bonusreiser med poeng

  • Du kan kalkulere hvor mange AVIOS du trenger for å booke en flight med denne kalkulatoren.

Utløp av poeng:

Avios utløper ikke så lenge det er bevegelse på kontoen din hver 36 måned.

(Picture by Nick Morrish/British Airways)

Om selskapet

British Airways er Storbritannias største flyselskap, og et av de største i Europa. Det er det flyselskapet som har flest flyvninger mellom det europeiske og amerikanske kontinent.

British Airways ble dannet i 1935 etter en fusjon av tre mindre flyselskaper. I 1939 ble det nasjonalisert sammen med et annet britisk flyselskap, «Imperial Airways», under navnet «British Overseas Airways Corporation (BOAC)». Det sto som navnet antyder, kun for flyvninger til oversjøiske destinasjoner.

British European Airways (BEA) stod for trafikken innenlands og i Europa. De to selskaper ble ikke slått sammen før 1972, og ble da gitt navnet British Airways. Det ble privatisert i 1987.

BA har flyvninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til London Heathrow lufthavn.

 

 

%d bloggere liker dette: