Flyselskap

SAS skal slutte å selge frokost om bord

sas skal slutte å

SAS kommer med en klar oppfordring til alle reisende: 

– Ta med frokost – eller forhånds bestill!

Årsaken er at selskapet fra og med tirsdag neste uke slutter å selge frokost ombord på alle flyvninger i Norden, skriver Di.se.

Ifølge SAS er dette et skritt for å minske mat-svinnet, og redusere mengden mat som ikke blir solgt og må kastes etter flyvningene.

SAS skal slutte å selge – kun 2% kjøper

I fremtiden må SAS Go-passasjerer forhåndsbestille frokost på flyreiser av mer enn 60 minutters varighet. Alternativt kjøpe med frokost på flyplassen og ta den med om bord. På europeiske SAS-ruter på over 80 minutter fortsetter SAS å selge frokost  i SAS Go.

SAS oppgir som grunn til beslutningen om å avslutte salget av frokost i SAS Go, at bare to prosent av passasjerene kjøper disse måltidene.

SAS frokost

Gjør reisen enda bedre ved å forhåndsbestille et måltid om bord. På menyen vår finner du noe til frokost, lunsj og middag. Legg inn din bestilling opptil 18 timer før avgang i SAS Go på de fleste europeiske flygninger. Når du reiser i SAS Go fra Skandinavia til og fra USA og Asia, kan du forhåndsbestille våre Premium-fastmenyer, som består av ingredienser av høyeste kvalitet.

SAS skal slutte å

Deilig frokost med yoghurt, frukt og ovnsbakt granola eller müsli. Utvalg av varmt brød og rugknekkebrød, syltetøy, assortert kjøttpålegg, ost, grønnsaker og energigivende juice.

DKK 65 / NOK 75 / SEK 75 / EUR 8 / USD 9

,