Flyplass

Air France har lansert ny Business klasse kabin

Business klasse kabin
Foto: Air France

Air France lanserte søndag sin nye langdistanse Business klasse kabin om bord på Airbus A330. Selskapet tilbyr en ny reiseopplevelse i alle kabiner. 15 fly vil bli fullstendig redesignet innen 2020 takket være en global investering på 140 millioner euro.

Den første flyvningen med ny innredning reiste søndag fra Paris-Charles de Gaulle til Accra i Ghana.

Frem til slutten av vinter programmet vil de reisende kunne oppleve de nye kabinene på rutene til Accra (Ghana), Ouagadougou (Burkina Faso) og Houston (USA). Fra og med 2019 sommersesongen vil den nye Airbus A330 gradvis settes inn på ruter til Accra (Ghana), Ouagadougou (Burkina Faso), Cotonou (Benin), Lagos (Nigeria), Niamey (Niger), Bengaluru og Delhi (India) samt Seattle , Chicago og Dallas (USA).

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Business klasse kabin

Det nye setet i Business klasse er tilpasset dimensjonene til Airbus A330, gir en uovertruffen reiseopplevelse. Med et helt nytt design og  muligheter for å gjøre setet om til en seng som er 2m lang og 57,1 cm bred, og skal avhjelpe jetlag for deg som flyr over tidssoner. Enten du reiser alene eller med en reisefølge, tilpasser det nye setet seg etter alle behov. Kunder kan velge å nyte større nærhet når de reiser med noen eller totalt avskjermet takket være et skyvepanel som adskiller setene. Den nye belysningen understreker detaljene i den nye Business klasse kabinen, hvor innredningen er av skinn og Air France brandets egen logo del av interiøret.

En splitter ny, ekstra bred HD-berøringsskjerm som måler over 18,5 tommer, tilbyr forretningskunder over 1400 timers underholdning. Det intuitive grensesnittet kommer med et nytt, mer brukervennlig håndsett.

Toalettene er inspirert fra kosmetikk universet. Den selvbetjente baren i en blå og Champagne-fargestruktur, har også blitt omformet med kunders velvære og komfort i tankene.