Flyselskap

Air India serverte kakerlakk i flymaten

kakerlakk i flymaten

Air India har bedt om unnskyldning til en passasjer som hevder å ha funnet en død kakerlakk i varmmaten om bord hos selskapet. Selskapet slogan er «Your Palace in the Sky».

Rohit Raj Singh Chauhan, en passasjer ombord på lørdagens Air India Flight AI634 mellom Bhopal og Mumbai, hevder at han informerte flyselskapets besetning (crew) om det påståtte funnet, men ble bare ignorert.

kakerlakk i flymaten
Foto: Twitter

“Siden besetningsmedlemmene ikke lyttet, returnerte jeg brettet til dem. Jeg protesterte selv mot deres servering av mat til de andre passasjerene. Men protesten var til ingen nytte,” sa Chauhan The Times of India.

Flere bilder av Chauhan’s hovedrett, som tydelig viser kakerlakken Chauhan angivelig fant på tallerkenen sin, ble senere delt på Twitter av andre passasjerer Manoj Khandekar, ifølge The Independent.

I tiden etter hendelsen har tjenestemenn med Air India utstedt en uttalelse på Twitter som adresserer passasjerens krav, bekrefter at selskapet hadde tatt kontakt med cateringfirmaet som er ansvarlig for måltidet, samt den “skadelidte passasjeren”.

 

kakerlakk i flymaten

Selskapet beklager kakerlakk i maten

“Vi beklager hendelsen hvor en av våre verdsatte passasjer hadde en skuffende opplevelse med måltidet som serveres om bord på vår Bhopal-Mumbai-flytur. Air India forsøker alltid å sikre at våre passasjerer nyter våre tjenester, “lyder uttalelsen.

“Vi har tatt alvorlig oppmerksomhet til hendelsen og straks utstedt et sterkt varsel til berørte cateringfirmaet,” uttalte uttalelsen. “Air India har en nulltoleransepolitikk i denne forbindelse og har iverksatt korrigerende tiltak internt. Vår ledelse har tatt kontakt med den skadelidte passasjeren. ”

Om selskapet

Air India er Indias nasjonale flyselskap, og driver internasjonal passasjer- og frakttrafikk. Flyselskapet ble grunnlagt som Tata Airlines av J. R. D. Tata i 1932, og inngikk da som en del av det store indiske konsernet Tata Sons (i dag Tata Group). Men etter andre verdenskrig gikk flyselskapet over til offentlig virksomhet. Med 159 fly i sin flåte, administrerer National Aviation Company of India Limitedfusjonen av det statlige Air India og Indian Airlines. Disse to flyselskapene fusjonerte den 15. juli 2007. Indian (tidl. kalt Indian Airlines) opererer hovedsakelig innenriksflyvninger og flyvninger til nabolandene. Air India har Chhatrapati Shivaji internasjonale lufthavn i Mumbai og Indira Gandhi internasjonale lufthavn i Delhi som sine hovedflyplasser, og dets motto er «Your Palace in the Sky».