Bonus Program Flight Deals Flyselskap

TAP: Mega Promo 50% rabatt på alle flyvninger

Mega Promo

Portugal selskapet TAP har Mega Promo denne helgen. Selskapet tilbyr 50% rabatt på alle flyvninger – både i Business og Økonomi klasse.

Verden venter på deg, og TAP tar deg til din drømmedestinasjon for halvparten av prisen! Oppdag Europa, Afrika og Nord- eller Sør-Amerika – alltid i det beste selskapet. Dra nytte av 50% rabatt på hvilken som helst destinasjon du velger.

LES OGSÅ: TAP mottar sin første A330-900neo

TAP Mega Promo
TAP Air Portugal – Business Class A330-900neo.

Om selskapet

TAP Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) er det nasjonale flyselskapet i Portugal med base i Lisboa. Selskapet ble etablert i 1945 og har om lag 9 800 ansatte. Selskapet ble medlem av Star Alliance i 2005. Selskapet har et omfattende rutenett mellom Portugal og Brasil. I Nord-Europa har TAP Portugal flygninger mellom Lisboa og blant annet Oslo, Stockholm og København.

Flyselskapet byttet i 2017 navn fra TAP Portugal til TAP Air Portugal.

Bonuspoeng og program

TAP air er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt godt med EuroBonus poeng hos TAP. TAP Air Portugal er det ledende portugisiske flyselskapet som flyr til 77 destinasjoner i 34 land over hele verden.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller.

Business
Economy Economy (low)
Points fra 1 200 fra 600 fra 150
Classes C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

Vilkår og betingelser Mega Promo

  • Kampanjekoden gjelder kun for bestillinger gjort online på flytap.com mellom 8. og 10. februar 2019.
  • Dette tilbudet gjelder for TAP-reiser fra og med 28. februar og fullført før 31. desember.
  • Flyplasskatter er ikke inkludert i rabatten.
  • Alle flysegmenter av billetten må brukes. Hvis du ikke flyr på ditt første fly, for eksempel, vil de resterende segmentene av billetten ikke være gyldige.
  • Når billetten er utstedt, kan bestillinger ikke endres.
  • Dette tilbudet er underlagt tilgjengelighet og tilgjengelighet, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Gyldig for alle priser.

Hvordan virker det ?

  • For å få rabatt, må du legge inn en av kampanjekoder under søkeprosessen.
  • Etter at du har valgt dato og fly, får du den totale kostnaden for turen med 50% rabatt.
  • Denne kampanjen er ikke kompatibel med andre spesialtilbud eller rabatter, for eksempel gavekort, tid til å tenke og TAP Miles & Go.
  • Vær så snill å garantere at TAP Miles & Go-rabatten ikke er aktiv i flysøk, for å dra nytte av 50% rabatt på slutten av reservasjonen.