Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Qatar Airways – Valentines tilbud


Valentinsdag er rett rundt hjørnet. Bruk det perfekte øyeblikket og oppdag fantastiske destinasjoner med dine kjære når du drar nytte av Qatar Airways tilbud fra 4999 NOK.

Som første flyselskap på Norges hovedflyplass, flyr Qatar Airways en Airbus A350 i sine daglige ruter mellom Doha og Oslo lufthavn. Dette gjør også Oslo lufthavn til den første nordiske lufthavnen som tar i mot Qatar Airways’ A350 i ordinær rute. A350 er fylt med nyskapende teknologi for å redusere CO²-utslipp, støy og driftskostnader.  Airbus A350-900 tar 283 passasjerer. Det er 36 seter i Business Class. Selskapet er kåret til «Worlds Best Business Class» av Skytrax i 2017, og 247 seter i økonomi klasse i en komfortabel 3-3-3-konfigurasjon.

Bestill innen 13. februar for reise til 10. desember 2019.

Valentines tilbud

Valentines tilbud

Privilege Club medlemmer kan opptjene dobbelt med Qmiles og Qpoints i Business og First Class, eller 50% Qmiles og Qpoints i Economy Class i løpet av denne kampanjen. Ikke medlem ennå? Bli med nå for en rekke fordeler, inkludert adgang til Lounge, økte bagasjekvoter, oppgradering av kabiner og mer.

* For å være berettiget til dette tilbudet må du registrere deg innen 5. mars 2019.

Statusnivåer

Burgundy: Nivået alle starter på
Silver: Nivået du oppnår etter å ha samlet 150 Qpoints i løpet av ett år.
Gold: Nivået du oppnår etter å ha samlet 300 Qpoints i løpet av ett år.
Platinum: Toppnivået når du etter å ha samlet 600 Qpoints i løpet av et år.

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Høyere status i programmet,  gir høyere opptjening ave Qmiles.

 • Har du Silver status oppnår du 25% ekstra Qmiles.
 • Har du Gold status oppnår du 75% ekstra Qmiles.
 • Har du Platinum oppnår du hele 100% ekstra Qmiles.

Qpoints er poeng som kun teller til neste medlemsskapsnivå. Disse poengene opptjener du avhengig av sektor du flyr og hva du har betalt for billetten. Dette kan skisseres på samme måte som vi forklarte hvor mange Qmiles du får.

Betingelser Qatar Airways Valentines tilbud

 • Salgsperiode: 4- 13 februar 2019
 • Reiseperiode: 4. februar 2019 til 10. desember 2019
 • Annonserte priser som vises i tabellen over er de laveste prisene for voksne, inkludert skatter, avgifter og flyplassavgifter. Alle tilgjengelige prisalternativer og gjeldende regler vil bli vist ved bestilling.
 • Priser kan endres uten varsel.
 • Black-out datoer gjelder.
 • Serviceavgifter kan gjelde for billetter kjøpt hos Qatar Airways salgskontorer eller reisebyråer.
  Antall seter er begrenset og forutsetter ledig kapasitet i den aktuelle booking-klassen.
 • På utvalgte rutinger kan helgebyr påløpe. Vennligst henvis til detaljerte prisregler før du kjøper.
 • Avbestillings- og endringsgebyr gjelder, se billettreglene ved bestilling.
 • En no-show avgift gjelder også for eventuelle endringer eller avbestillingsgebyrer. Vennligst se billett-reglene ved bestilling.
 • For reiser som involverer flere bookingklasser, gjelder de mest restriktive billettreglene på hele reiseruten.
 • Standard rabatter for barn / spedbarn gjelder.
 • Minimum og maksimum opphold er avhengig av bookingklassen.