Flyselskap Tips

Emirates feirer Valentines day i lufta og på bakken

Valentines day

Oppgrader romantikken til Valentines Day med spesiallagde desserter i Emirates’ 42 lounger rundt omkring i verden, eller la deg friste av kjærlighetsinspirerte søtsaker i alle kabiner ombord.

For å skape en uforglemmelig opplevelse for alle passasjerer som reiser rundt kjærlighetens høytid, tilpasser Emirates menyene i sine flyplasslounger spredd over hele verden. Fra 13. til og med 15. februar vil en rekke forskjellige Valentines Day-inspirerte godsaker være tilgjengelig for de besøkende i Emirates’ 42 lounger.

Valentines day
Moet & Chandon Rosé Imperial – Perfekt på Valentines day ? – Foto: Emirates

 First og Business Class lounger i Dubai

 Den Valentines-verdige champagnen Moet & Chandon Rosé Impérial.

  • Et utvalg av Valentines-inspirerte kaker og desserter, blant annet hjerteformede trøfler av mørk sjokolade og bringebær.
  • En spesialkaffe laget av Coffee Planet, med kjeks fra Costa Coffee.
  • En vanninfusjon med jordbær og vannmelon laget av Voss vann.
  • Spesielle tetyper fra Dilmah, som også brukes i et utvalg spesialdrinker med romantiske smaker. Hva med svart iste med smak av kamille eller en rombasert svart iste mojito med marokkansk mynte?
  • I tillegg vil det være gode tilbud på loungetjenester som Timeless Spa og skopuss, slik at du kan skjemme bort deg selv eller den du er glad i.

I resten av Emirates’ loungenettverk, bestående av 42 lounger over hele verden, kan også de besøkende finne den romantiske følelsen med kulinariske fristelser laget for anledningen.

For eksempel kan reisende som tar turen innom Emirates’ lounge i Shanghai smake på rosa makroner og hjerteformet moussekake, og på loungen i Bangkok serveres svaneformede vannbakkels. I Emirates’ lounge på den internasjonale flyplassen i Beijing kan besøkende nyte en hjerteformet ostekake med jordbær, og på flyplassloungene i Brisbane, Melbourne, Perth og Sydney serveres ”mud cake” med sjokoladeganache og bærcoulis, pyntet med hjerter i hvit sjokolade.

Emirates serverer Lakrids by Bülow til Valentines Day. Foto: Emirates

Skal du fly på Valentines Day  ?

På First Class blir det delt ut lakris fra Lakrids med smak av jordbær og fløte, på First og Business Class kan de reisende velge mellom jordbærfeuilletine med hvit sjokolademousse eller jordbærgele pyntet med hjerter til dessert. På Economy Class serveres det mørk sjokolademousse toppet med kandiserte hjerter etter måltidet.

For å komplimentere de kjærlighetsinspirerte fristelsene ombord, har Emirates laget to romantiske musikkspillelister i sitt underholdningssystem ice. Listene har fått navnene ”Romantic Moments” og ”Love at First Flight”. En rekke romantiske komedier er også tilgjengelig på det prisvinnende underholdningssystemet, som Notting Hill, Mamma Mia! Here We Go Again og klassikeren The Way We Were fra 1973. Alle reisende kan i tillegg gå inn på Emirates’ app før avreise og lage egne spillelister, som deretter vil synkroniseres med ice når de kommer ombord.

Emirates ønsker også å glede de som ikke skal ut og reise rundt kjærlighetens høytid, og har derfor en rekke gode tilbud i sin nettbutikk. Finn den perfekte gaven til din bedre halvdel, som for eksempel en Emirates Valentines-pysj, og bruk promokoden EKLOVE på bestillinger innen 11. februar for gratis levering på alle kjøp over 100 USD.