Flight Deals Flyselskap

Qatar Airways companion offer Valentine 2019

companion offer Valentine 2019Det er ikke lenge mellom tilbudene fra Qatar Airways.  Dette er jo meget hyggelig for reiseglade nordmenn. Fikk du ikke med deg forrige tilbud, så er det nye muligheter nå. Det eneste du skal huske er at fristen utløper 18. februar 2019.

Denne gangen er det “kampanjen” Companion offer som gjelder. Reis to for prisen av en. En offisers kollega fra Sjøforsvaret hevdet at å reise på tur med konen, var dobbelt så dyrt og halvparten så morsomt. Ikke med Qatar Airways. Spesielt prisene til Kuala Lumpur er helt bra !

companion offer Valentine 2019

Companion offer Valentine 2019 på Business Class

QR C-classOpplev verdens  reisemål med en uforglemmelig reise i verdens beste Business Class,  kåret av Skytrax World Airline Awards 2016. I din egen private oase, vil du fråtse i ultra-romslig kabin, opp til 3000 IFE underholdning, deilige spise-on-demand-retter, og midt-Østens legendariske gjestfrihet. Qatars Business Class kombinerer luksus, romslighet og elegant design med passasjer-fokusert service. Slapp av i en egen kabin, hvor du kan slappe av eller arbeide i ro og mak, mens den prisbelønte besetningen tar godt vare på deg. Godt med lagringplass gjør at du har kontroll på håndbagasjen din og avansert LED-belysning vil hjelpe deg tilpasse seg skiftende tidssoner , slik at du kommer frisk og uthvilt frem til din destinasjon.

Kampanje i Privilege Club

Privilege Club medlemmer kan opptjene dobbelt med Qmiles og Qpoints i Business og First Class, eller 50% Qmiles og Qpoints i Economy Class i løpet av denne kampanjen.  Ikke medlem ennå? Bli med nå for en rekke fordeler, inkludert adgang til Lounge, økte bagasjekvoter, oppgradering av kabiner og mer.

* For å være berettiget til dette tilbudet må du registrere deg innen 5. mars 2019.

Qmiles

Qmiles er oppsamling av de Miles / kilometer man fysisk flyr. Disse kan brukes til å betale for bonusreiser. Hvor mange poeng du kan opptjene på de ulike rutene kan du regne deg frem til ved å bruke Qmiles kalkulatoren som du vil finne ved å klikke på denne lenken.

Hvor mange poeng man opptjener avhenger av hvilken klasse man reiser på og hvor mye man har betalt for billetten. For eksempel er distansen fra Oslo til Doha 3081 miles. Det tallet opptjener du også hvis du reiser på de dyreste Economy Class-billettene. Ut fra dette blir poengene man tjener regulert prosentmessig opp og ned i forhold til hvor mye man har betalt for billettene. Uansett hvilken klasse det gjelder. I tabellen under Qpoint finner du en oversikt som viser hvor mye man opptjener i de forskjellige billettklassene.

Bonusprogram

Qatar Airways er medlem av Oneworld alliansen, og på reiser med Qatar Airways opptjener Q-miles i selskapets eget bonus  program Privilege Club. På selskapets hjemmeside kan man enkelt beregne opptjening på den gitt strekningen, ved help av Q-calculator. Det er alternativt også mulig å kreditere bonuspoengene til et annet Oneworld bonusprogam, for eksempel British Airway Executive Club eller Finnair Plus.